Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyozzem meg a baratomat, hogy mas ferfival is szexelhessek egyszer?
"Én a helyedben most szakítanék, ha erre vágysz, mielőtt "eldurvulnának" a dolgok.
Ha pedig tényleg szereted, de most más vágyaid, elképzeléseid vannak, akkor szakíts, kiéled magad és ha a sors úgy hozza, akkor újra összejöttök és teljes életet élhettek."
Én nem akarok ítélkezni efölött a válaszoló fölött, meg tényleg azt csinálsz amit akarsz, csak... hogy is mondjam...
Ha én lennék olyan helyzetben hogy a barátnőm kitalálja hogy ő most meg akarja dugatni magát másokkal, le is lép, de utána visszaállít hozzám hogy mégsem volt olyan rossz velem, akkor úgy kipenderíteném mint macskát sz@rni! Szerintem minden férfi így csinálná akiben van egy csöpp önbecsülés, és nem érzi magát papucsnak.
# 22-essel most kb maximálisan egyet értek!
Még ha nem is tetszik most sokaknak a válasza, attól még rohadtul ez a valóság, ugyanezt akartam én is írni.
Nem kell az álszenteskedés, meg a rózsaszínhabosbabo akkor "nem ő az igazi, szerelem így, szerelem úgy, én 100 év után sem néztem másra és égek a szerelemben, te akkor nem szereted." -Aha jó.
Szóval én tökre nem ítéllek el, vannak vágyaid, és van egy kapcsolatod a másik oldalon. A döntéseddel mindenképpen veszeítesz valamit.
Hogy ha nem vagy benne biztos, hogy ő lesz a férjed és leendő ygerekeid apja, akivel együtt vénültök meg, akkor jobb, ha szakítasz.
HA nem vagy benne biztos, hogy ez a kis hang el fog múlni a fejdben, és a következő 5-10-20 évben sem fog érdekelni, akkor úgy is szét fogtok menni.
HA nem vagy benne biztos, hogy jön majd egy pasi, aki iránt kölcsönös lesz a vonzalom, erre még rájön a te extra kíváncsiságod, hogy milyen lehet a szex mással, ráadásul ő vonz is, akkor úgy is rossz vége lesz.
Ha meg a kapcsolatod mellett döntesz, de aztán azon kapod magad, hogy oké, elnyomod magadban ezt a dolgot, de te folyamatosan csak frusztrált avgy emiatt és kevesebbnek érzed az életed, az is rossz lesz.
Mindennek 2 oldala van.
És egyébként most úgy ítélkeznek itt a többiek, mintha ők minimum az első kapcsolatukba lennének, és még véletlenüls em szakítottak volna vagy ők, vagy velk iylen miatt ( max10-ből 1).
Ja, iróia, mert én ezt úgy írom, hogy az első kapcsolatomban vagyok azóta is 6 éve, csak épp nem ítélem el a fenti kérdést, mert rohadt álszent dolog lenne.
#35 le is cophatod magad nagy örömödben, hogy te milyen toleráns és elfogadó vagy...
Ha nem vetted volna észre, senki sem azért háborgott, mert már nem szerelmes a kérdező, vagy mert már kiszeretett a párjából... hanem mert minden egyszerre kéne neki, maradjon meg a kényelmes, langyos kapcsolat de azért más farkat is meglovagolna... felelősség nélkül.
Ha volna vér a pucájában, szakítana, aztán végigdugathatná magát egy egész borsodi putrisorral, ha az a gusztusa, nem szólna senki. Vagy ha maradna a pasija mellett, és nem akarna más farkakon pörögni. De ez a felelősséget nem vállaló, sunnyogó, gerinctelen hozzáállás nagyon gáz.
# 36 frusztrált vagy, menj, pihenj le! ;)
Egyébként meg nem mindegy neked, hogy ő mit akar a kapcsolatban megbeszélni a párjával? Te minta ember elhetsz ( nem).
Már nem azért, de hány olyat látunk, hogy csalják egymást, például ezért is, vagy mert szimplán nem bír valakia vérével? AKkor miylen alapon tartod te tulajdonképpen felháborítónak azt, hogy a kérdező ezt a kérdést szemtől szemben, őszintén feltette a párjának? Mennyivel lett volna jobb, ha mondjuk ő is a többséghez hasonlóan inkább hallgat, és a háta mögött közben meg megcsalja?
Nem egyszerűbb lenen? Akkor talán nem megvan mind a 2 vágya egyszerre, ahogy mondod? Naugye! Akkor miért is vagy ezen te felháborodva, hogy ő mégis inkább kinyitotta a zsáját, és szólt róla, ahelyett, hogy sunyi módon már rég más farkán ülhetne, ha akarna amúgy is, és még fájdalmat sem okozott volna ezzel?
Gondolkozz talán, hátha segít, mert amit írsz, hogy felbáborított, pont hogy egy nagy önellentmondás.
Téged se az eszedért szeretnek :D
"Mennyivel lett volna jobb, ha mondjuk ő is a többséghez hasonlóan inkább hallgat, és a háta mögött közben meg megcsalja? " - ja, végül is ha valaki felgyújtja a házad, akkor kussolj, mert mennyivel lett volna jobb, ha mondjuk az egész várost felgyújtja, nem?
Ha én nem ítélhetem el a felelősségvállalást nélkülöző, önző sunnyogást, akkor te milyen alapon ítéled el azt, aki elítéli a kérdezőt? Ránts rá még háromszor, hogy milyen szabad szellemű és jófej vagy, aztán hanyagold a gondolkodást, mert neked nagyon nem megy. :D
# 39
Én nem ítélek el senkit, csupán egy picit más szemszögből nézem a dolgokat! Én csak kérdéseket tettem fel, és hozzátettem, hogy szeméyl szerint, nekem is jobb lenne, ha az én párom VELEM közölné az efféle aggályait, és nem mondjuk megcsalna.
De te biztos jobban szereted, ha a hátad mögött bazsnak félre, minthogy közöljék veled, hogy másra vágynak. Én lexarom, nem vagyunk egyformák. Attól, hogy neked szeméyl szerint valami nem tetszik és fáj, az még eohadtul egy kétező jelenség.
Akár szembenézel vele, akár nem. És én pl akkor már inkább nézek szembe vele, mint a szőnyeg alé seperjem, vagy viselem el, vagy válazstanám azt, hogy helyette mondjuk megcsaljanak.
Szóval igen, rohadtul tudnám értékelni, ha mindenki ilyen szinten oda tudna állni a hasonló belső késztetéseikkel a másik arca elé, és uyganígy ki tudná nyögni, mint akérdező!
LEhet szabadszelleműnek nevezni, de valójában a 2 dolog között szerintem ( elmondod vagy sunyiba félrekúrsz) te sem a megcsalást pártolnád az esetleges párpodról lenne szó.
Szóval rohadtul nem érdekel, hogy te, vagy a másik hoyg gondolkodik. Ez az én szemszögem, és hidd el, láttam én már undormány viselkedést, megcsalást, ami alapján qrvára nem a kérdezőt ítélem el jobban. Így van!
Hálistennek lehet szabad véleményem, és azt sem te, sem a másik aranyoska nem tudta eddig megváltoztatni, hogy miért is lenen rossz az álláspontom.
De majd ha te is látsz hosszú házasokat félebaszni suttyomban, netán téged vesz palira egyszer a párod, lehet újragondolod, mennyit is ér az őszinteség.
-Egyébként ezt miért csak papíron várják el az emberek?
Az őszinteség mindig közötte van, hogy megkérdezed, ki mit tart fontosnak. AZtán valahogy út közben szépen elfelejtődik, inkább hazudnak maguknak, de minimum a párjuknak az emberek többsége.
Bocs, de nem, valahogy nem tartom ezt jobbnak, tarthatsz emiatt hülyének, de ugyanúgy én is téged, ráadásul órási naivsággal is párostíva a dolgot. ;) Egyébként sem érdekel, mit gondold pár random emberke, az meg pláne nem, hogy neked pl történetesen ütközik a véleményed az enyémmel.
Igazából ez tökre nem érdekel senkit. Én csak egy másik nézőpontra mutattam.
Ja, és egyébként azért még nem verem ki magamra ( egyébként sem tudnám, nő vagyok :D) mert nem vagyok frusztrált, bár látom, itt ezen az odlalon már ez is elég nagy teljesítmény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!