Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyozzem meg a baratomat, hogy mas ferfival is szexelhessek egyszer?
Jajj istenem, ezt az álszent suttyó világot. Az mindenki szerint tök rendben van, ha kapcsolat közben megkívánsz másokat is, hisz nem vagy vak, attól még szeretheted a párod.
Ő meg tök ugyanezt írja, megkívánt másokat, és nincs tapasztalata, kíváncsi, mert ő ilyen. Mások megtennék ezt a párjuk háta mögött is, kussolva róla, ő még a konfliktust is fel merte vállalni azért, hogy őszintén elmondja, amit érez, pedig még nem tett semmit.
Nyilván szomorú a srác, nyilván ő tudja, amit te még nem, hogy kvara semmi extra nincs abban, hogy dugsz másokkal érzelmek nélkül, mert egy jó partner fényévekkel többet ér. De nyilván nem értheted ezt, ő meg nem akar osztozni.
Sajna ebben nincs nyertes megoldás. Te nem fogsz lecsillapodni, főleg nem egy szex után, mert aztán majd érdekelni fog, hogy oké, tudom milyen a párommal, milyen Bélával, de milyen egy nagy farkú sráccal? Meg milyen egy idősebbel? Jönnek majd elő sorra az elfojtott vágyaid, amiket lehet ribis vagy sem, de jobb lett volna fiatalon kiélni.
Ő meg nyilván nem fog belemenni, mert téged akar és nem osztozni, és nem vetheted meg érte.
Szívás. Hoznod kell egy áldozatot, hogy melyik éri meg neked jobban, azt te tudod. Én egyébként személy szerint azt javasolnám szakíts és éld ki magad. Kevésbé fog később frusztrálni, hogy mi lett volna a párod mellett, mint a kihagyott lehetőségek. Nincsenek nagy ők, később is lehet még komoly kapcsolatod, ahol nem kínoznak már ezek az érzések.
Lehet nullázni, de a kérdésre válaszoltam. :)
"Nem vagyok mar szerelmes. Szeretom nagyon,de ez nem szerelem mar. Ennyi ev utan? Szerelem? O sem szerelmes belem. Csak szeret engem."
Tessék kimondtad. Szereted, de ennyi. Elárulom, én 10 év után is szerelmes vagyok a páromba, úgyhogy nem, nem alap dolog, hogy ennyi idő után elmúlik a szerelem. A többi meg csak mellébeszélés.
#22 Álszentségről csak akkor lenne szó, ha mi is megcsalnánk a párunkat, miközben a kérdezőnek kommentálunk.
Én azt is elítélem, aki titokban teszi ezt, szó sincs arról, hogy ez titokban elfogadható lenne. Csak addig elfogadható, amíg ki nem derül.
Variációk:
1. Kamugép vagy. Valamelyik unatkozó, mikropéniszes troll ötölte ki ezt az egészet.
2. Tényleg léteznek ilyen elcs3sz3tt nőszemélyek. Mert ő megteheti. Félre is kefélhet. "mert én megérdemlem!"
3. Tudat alatt már nem vonzódsz a barátodhoz, és most a roppant gerinctelen "addig cs3sztetem, amíg ő nem szakít, mert én még a szakításhoz is gyáva vagyok" hadműveletet tolod.
Egyetértek az előttem szólókkal, undorító ocsmány dolog félredugni a párod háta mögött, aki szeret téged és bízik benned, mindezt csak azért, mert neked egy farok nem elég.
És a legszebb az egészben, hogy mára ez a standard, a viszony.hu-féle oldalak is ezt propagálják. Éljen a 21. század modern felvilágosult embere.
De tudod mit? Lehet így is játszani, megbeszélheted a pároddal, hogy mással is kufircolj, de akkor ne sértődj meg, ha esetleg ő is felpróbálna egy másik csajt, elvégre az új, idegen 3,14nát nem tudod neki megadni. Ez így volna korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!