Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene minden alkalommal megkínálnom a barátomat?
A nagymamádat úgyse fogod meggyőzni, az idősebb nőknek természetes, hogy főznek egy férfira és cserébe még hálát se kapnak. Nem egy példát tudok, ahol a nő munka után még otthon is robotol, mert a férfi semmit nem csinál.
Inkább hagyd rá a dolgot, vagy mondd azt, hogy megkínálod a srácot, mert különben csak veszekedni fogtok. Ő már úgyse változtatja meg a véleményét.
Azt meg nagyon jól teszed, hogy nem adsz neki a kajából, főleg, hogy éveken keresztül egy k..va "köszi" nem hagyta el a száját és semmit se adott neked cserébe. Mondjuk én nem is terveznék hosszú távra egy ilyen bunkóval.
"Leginkább azért, mert ő soha meg nem hívna cserébe egy menüre, vagy venne számomra valami apróságot vagy köszönné meg egyáltalán, amiért etetem. "
Nagy Mamádat csak az zavarja h szegény ne éhezzen,az nem h nem tisztel téged a pasi,h meg se koszoni h kétévig ettet meg se hiv,stb. kb lakotárs vagy nem barátno. Itt nem a kaján van szerintem a hangsuly.
szerintem jól teszed, nem a te dolgod etetni
a mamát meg fel kell világosítan, hogy hülyeségeket beszél
Fú de nagyon pofára fogsz te esni. Csávód egy kib_szott zseni. Ott van mellette egy karnyújtásnyira az ingyen nuni, aki ráadásul meg is papiztatja, csak csettintenie kell. Remélem takarítasz is helyette, az lenne a leggyönyörűbb.
Ne legyél buta pitsa, ne hagy kihasználni magadat.
Nem akarok genyó lenni, meg általában kiállok az "áldozatok" mellett, de négy évig nem szóltál ezért?
Ez nem megint valami kitalált kérdés, hogy szidja a férfiakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!