Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illene minden alkalommal megkínálnom a barátomat?
Köszönöm a válaszokat!
Nem sajnálom tőle azt a pár falatot, csak abból a szempontból, hogy egyébként a tanulmányi+szociális ösztöndíjamból élek, nem kapok otthonról támogatást, úgyhogy ilyen szempontból számomra ez is kiesés.
20 évesen nem gondolom, hogy nekem kellene eltartanom. Édesanyám már azt sem akarta engedni az egyetem kezdetén, hogy összeköltözzünk, mondván fiatalok vagyunk még, korai az együtt élés 18 évesen, de kollégium hiányában ez a megoldás jöhetett csak szóba. A korunkból kiindulva nem tervezek jelenleg semmit, nem mondom, hogy ő lesz a férjem, de azt sem, hogy nem ő lesz.
Illetve végülis a legfontosabbat nem említettem, hogy olyannyira külön kasszán vagyunk, hogy egy mozizás alkalmával is mindenki a saját jegyét fizeti, ugyanis sosem szokott meghívni csak úgy, maximum szülinap alkalmával. Ezért is mondom, hogy számomra csak kiadás, mert cserébe én semmit nem kapok tőle. Legutóbb egyébként megemlítettem már neki, hogy rosszul esik amiért ő ezt már természetesnek veszi, és egy köszönöm az ebédet mondat sem hagyja el a száját..
1: a nagyid aranyos akart lenni, ő ahhoz van szokva, hogy a nők "etetik" a férfiakat.
2: nem tudja, hogy mennyire be kell osztania a pénzét egy egyetemistának.
N23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!