Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy gyozzem meg a baratomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gyozzem meg a baratomat, hogy mas ferfival is szexelhessek egyszer?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem kiprobalni hogy mas ferfival milyen lehet a szex. Regota erdekel mar a dolog,mert nekem csak egy baratom volt eddig. Akivel meg mindig egyutt vagyok. 18 eves voltam amikor osszejottem vele. O akkor volt 24. Neki egy csomo tapasztalata van es voltak elottem baratnoi es egy ket eves kapcsolata is. Neki volt ideje tapasztalatot szerezni. Nekem nem. En ot valasztottam,vele szeretnek maradni,mert szeretem ot. De neha ram tor ez a vagy,hogy megtudjam milyen lehet egy masik ferfival a szex. Szeretnem ha legalabb egyszer. Es ezt megakartam beszelni a baratommal,de o majdnem elsirta magat amikor elmeseltem neki,hogy mit erzek es mirr vagyok egy ideje. Nagyon magara vette a dolgot. Pedig elmondtam neki,hogy nincs baj a teljesitmenyevel es nagyon szeretem ot meg mindig,de igazabol a kezdetoktol fogva erdekelt,hogy vajon mas ferfival milyen lehet a szex. Es nem lenne olyan hogy jobb vagy rosszabb. Mert igy is tudom,hogy jo az agyban a baratom es nagyon jo vele,szeretem a szexet es kielegito szinte mindennap van. Csak kivancsi vagyok. En azota nem beszeltem vele errol,mert magaban kereste a hibat aztan ram tamadt (nem szo szerint) es veszekedett velem. De hogyan beszeljek vele errol,hogy megvaltozzon a velemenye? Mondtam,hogy lehetunk akkor ugy hogy o egy novel. De nem erdekli a dolog. Persze mivel neki van mar tapasztalata. Nem hibaztatom semmiert. Csak megakarom gyozni,hogy egyszer valakivel kiprobaljam. De nem az o jelenleteben. Mert az nagyon feszelyezne es nem tudnek ra hangolodni a szexra,ha nezne a baratom. Szerintem ugy nem menne.
2018. jan. 22. 16:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
88%
Ha lesz egy pocsék szexuális élményed, szerinted le fogsz higgadni?
2018. jan. 22. 16:19
 12/45 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Mondtam neki,hogy ha valami megromlani latszik es nagyon megbantottam akkor beszeljunk rola vagy legyen hozzam oszinte es szakitson velem,de nem akarok onzon viselkedni. Azt mondta szosincs rola o nem szeretne szakitani velem. Es en sem. Ha nemet mond kesobb is akkor elfogadom es majd ugy is elfelejtodik reszemrol a dolog.
2018. jan. 22. 16:20
 13/45 anonim ***** válasza:
76%

Ez nem egy olyan dolog amibe elvárás hogy valaki belemenjen, vagy amiről csak úgy meg lehet valakit győzni. Sőt, a kapcsolatok döntő többségében nem fordul elő.

A férfi és a női agy máshogy működik.

Egy férfinak ha valaki más dugja a nőjét, az a férfiasságának a megsemmisülése sokszor.

Egy nő nőiességének meg az a megsemmisülése, amikor nem ő csábítja el a férfit, hanem valaki mást szeret a férfi.

Kezeld valahogy így a dolgot.

2018. jan. 22. 16:20
 14/45 A kérdező kommentje:
Az mindegy hogy most pocsek vagy nem pocsek lenne a szex. Csak viszonyitasi alapom legyen. Kivancsi vagyok. Ennyi az egesz.
2018. jan. 22. 16:21
 15/45 A kérdező kommentje:
13-as oke ertem es koszi
2018. jan. 22. 16:21
 16/45 A kérdező kommentje:
Nagyon nehez volt kimondani,hogy akkor o mas novel szexelhet. Ez nekem is fajt. De csak igy lettem volna korrekt.
2018. jan. 22. 16:23
 17/45 anonim ***** válasza:
88%
A megcsalás akkor is fáj, ha előre bejelented és van rá indokod.
2018. jan. 22. 16:33
 18/45 anonim ***** válasza:
92%

És többek között ilyen emberek között sétálunk nap mint nap az utcán, mint amilyen a kérdező...

Amúgy ez tipikusan az az eset, hogy hogyan rontsuk el azt, ami jól működik.

2018. jan. 22. 16:40
 19/45 anonim ***** válasza:
26%

Egyszer én is voltam ilyen helyzetben. Öt évet voltam együtt a barátommal és az utolsó évben mondogattam neki, hogy szeretnék más fiúval is lenni - nekem ő volt az első és én is neki. Sírt. Elkezdtem fantáziálni másokról, hogy milyen lehet, vele pedig nem élveztem már az együttléteket. Végül szakítottunk, de nem emiatt, hanem mert már nem szerettem, de végül is ez is közrejátszott benne, hogy ezért szerettem ki belőle. Utólag elgondolkodtam, hogy azért gondoltam ilyenre, mert már akkor sem szerettem. Csak ott volt, hogy 5 év, meg hogy megszokás, ragaszkodás, stb.. Én a helyedben most szakítanék, ha erre vágysz, mielőtt "eldurvulnának" a dolgok.

Ha pedig tényleg szereted, de most más vágyaid, elképzeléseid vannak, akkor szakíts, kiéled magad és ha a sors úgy hozza, akkor újra összejöttök és teljes életet élhettek.

23N

20/45 anonim ***** válasza:
75%

"Olyan emberrel nem lennek egyutt akit nem szeretek. Szoval,de nagyon szeretem a baratom. Igen mar fuvel faval volt es voltak kalandjai szexkapcsolatai. Csak ezert nem akarja,hogy masik novel csinalhassa. Kulonben ha nekem is lett volna tapasztalatom akkor nem erdekelne a dolog egyaltalan foleg nem parkapcsolatban.

"

Kit akarsz becsapni? Magadat vagy minket? Inkább magadat. Az csak duma, hogy ha lett volna tapasztalatod, akkor nem érdekelne a dolog. Ezzel magadnak bemeséled, hogy igenis normális dolog, hogy így érzel, magadat becsapod. Elárulom, lényegtelen, hogy első kapcsolatod-e vagy sem. Ha őszintén szerelmes vagy a barátodba, akkor fel sem merül benned ilyen. Legalább magadhoz legyél már őszinte.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!