Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyozzem meg a baratomat, hogy mas ferfival is szexelhessek egyszer?
Ez nem egy olyan dolog amibe elvárás hogy valaki belemenjen, vagy amiről csak úgy meg lehet valakit győzni. Sőt, a kapcsolatok döntő többségében nem fordul elő.
A férfi és a női agy máshogy működik.
Egy férfinak ha valaki más dugja a nőjét, az a férfiasságának a megsemmisülése sokszor.
Egy nő nőiességének meg az a megsemmisülése, amikor nem ő csábítja el a férfit, hanem valaki mást szeret a férfi.
Kezeld valahogy így a dolgot.
És többek között ilyen emberek között sétálunk nap mint nap az utcán, mint amilyen a kérdező...
Amúgy ez tipikusan az az eset, hogy hogyan rontsuk el azt, ami jól működik.
Egyszer én is voltam ilyen helyzetben. Öt évet voltam együtt a barátommal és az utolsó évben mondogattam neki, hogy szeretnék más fiúval is lenni - nekem ő volt az első és én is neki. Sírt. Elkezdtem fantáziálni másokról, hogy milyen lehet, vele pedig nem élveztem már az együttléteket. Végül szakítottunk, de nem emiatt, hanem mert már nem szerettem, de végül is ez is közrejátszott benne, hogy ezért szerettem ki belőle. Utólag elgondolkodtam, hogy azért gondoltam ilyenre, mert már akkor sem szerettem. Csak ott volt, hogy 5 év, meg hogy megszokás, ragaszkodás, stb.. Én a helyedben most szakítanék, ha erre vágysz, mielőtt "eldurvulnának" a dolgok.
Ha pedig tényleg szereted, de most más vágyaid, elképzeléseid vannak, akkor szakíts, kiéled magad és ha a sors úgy hozza, akkor újra összejöttök és teljes életet élhettek.
23N
"Olyan emberrel nem lennek egyutt akit nem szeretek. Szoval,de nagyon szeretem a baratom. Igen mar fuvel faval volt es voltak kalandjai szexkapcsolatai. Csak ezert nem akarja,hogy masik novel csinalhassa. Kulonben ha nekem is lett volna tapasztalatom akkor nem erdekelne a dolog egyaltalan foleg nem parkapcsolatban.
"
Kit akarsz becsapni? Magadat vagy minket? Inkább magadat. Az csak duma, hogy ha lett volna tapasztalatod, akkor nem érdekelne a dolog. Ezzel magadnak bemeséled, hogy igenis normális dolog, hogy így érzel, magadat becsapod. Elárulom, lényegtelen, hogy első kapcsolatod-e vagy sem. Ha őszintén szerelmes vagy a barátodba, akkor fel sem merül benned ilyen. Legalább magadhoz legyél már őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!