Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy ezek miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy ezek miatt nem kívánom a barátomat?

Figyelt kérdés

Fokozatosan alakult ki a szerelem kettőnk között, klasszikus udvarlás volt, sok idő telt el az első találkozásig is. Lassan egy éve vagyunk együtt, az elején még nagyjából rendben volt minden, bár akkor is zavart a cigizése mellettem, amitől sokszor rosszul voltam és ezt látta is. Fogadkozott akkor és megígérte, hogy leszokik. De nem történt meg, mégcsak nem is csökkentette a mennyiséget. Emellett hatalmas zsíros pocakot növesztett, ami korábban azért nem volt. Akkora mennyiségeket eszik mint 2 ember. Én minden másnap edzek, próbáltam utalni rá, hogy ő is tegyen így, belefér az idejébe. A szexben nagyon nehezen megy el, ezt sem értem igazán. Már nem is szeretek együtt lenni vele, annyira kiábrándító a fenti két dolog. Pedig imádtam kezdetben, vele terveztem.

Mit tehetnék?

2017. nov. 29. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Lehetséges, sőt, érthető.

Beszélj vele nagyon komolyan, köntörfalazás nélkül erről, és ha nem hajlandó változtatni, akkor viszlát...

2017. nov. 29. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

nem sokat.

mind a 3 dolog-dohányzás,étrend,edzés-megváltoztatásához saját indíttatás,saját igény kell.

esetleg a dohányzás kiváltható a snüssz-el.

ugyanúgy nikotin,őrölt dohány,csak azt szopogatni kell,így nem ég nem füstöl.

2017. nov. 29. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

A párodnak változtatni kellene a rossz szokásain... Ülj le vele és beszélned meg finoman, hogy ha ez így fog folytatódni nála akkor te nem szeretnél vele tovább együtt maradni.

Inkább minél előbb tudjátok le nehogy szomorkodás legyen a vége. :(

21L

2017. nov. 29. 22:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek.
2017. nov. 29. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"A szexben nagyon nehezen megy el, ezt sem értem igazán."

A sok bagó, meg a deréktájon lerakódott zsír férfiaknál képes 0%-ra redukálni a libidót idővel.

Érszűkület+ a sok zsír elnyomja a férfi nemi hormon termelődést.

Ha már a cigiről sem tudott leszokni, hogy tudna a sok evésről, meg hozzá majd sportolni?

Sajnos megvan már a keresztje. :(

2017. nov. 30. 01:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Igaz sajnos.

2 éve egy teljesen lepucolt és zsírmentes teste volt, mutatott képet, akkor még nem voltunk együtt.

Mindig is sportolt, máshol izmos, de a hasa borzalmas.

Tegnap elbeszélgettem vele, kíváncsi vagyok.

2017. nov. 30. 07:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretsz már együtt lenni vele, kiábrándultál belőle a fentiek miatt, akkor már csak az a kerdés, hogy adsz- e neki még egy esélyt, hogy változtasson, vagy nincs semmi értelme. Ezt viszont, csak te tudod megítélni.
2017. nov. 30. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:

jah,ha sportoló volt,akkor viszont van esély arra,hogy helyrerázza magát.

mert ha nem sportolt volna sose,meg nem lett volna étrendje sose,akkor eleve hamvába holt lenne megváltoztatni,mert az olyanok sose fognak másért tenni semmit se.

de így,főleg ha kondizott ami a táplálkozásról szól,és igen nagy részben a hiúságról,egy jól sikerült beszélgetés után újra felébredhet benne ez utóbbi.

2017. nov. 30. 17:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat is.

Régebben heti 5* sportolt.

Az a durva, hogy ő nem látja magát dagadtnak, sőt feszülős ingekben jár, amik szinte szétpattannak a hasán.

2017. nov. 30. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Beszélj vele....

XD

2017. nov. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!