Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy fogyjon? Már nem kívánom annyira.
2 éve vagyunk együtt. Mikor megismerkedtünk, átlagos testalkata volt. Kondiba jár, a lábai, karja izmosak, viszont nagy pocakja lett. És ez már nem indít be szexuálisan. Nem tudnám elképzelni nélküle az életem, és nem is szeretném elhagyni, mert nagyon szeretem. De nem tudom kontrollálni, hogy mi vonz, és mi nem. Kérlek ne szóljatok le.
Minden nap hajat mos, rendszeresen borotválkozik, szóval a személyes higiéniával nincsen gond. De mikor megemlítem neki, hogy fogynia kéne, azt mondja hogy így érzi magát jól, és a kondi miatt ennie kell. De nem csokit, meg mindenféle egészségtelen cukros dolgokat. Tudom, hogy őt is zavarja, mert nagyon sok helyre nem akar eljönni velem(strandra, fürdőkre) pedig igénylem, hogy kimozduljunk. Én vékony vagyok, heti 4x edzésem van, mellette futok, biciklizem. Izmos vagyok, és figyelek arra, hogy mit eszek. És el is elvárom ezt, ha már én is figyelek arra, hogy vonzó maradjak.
Valakinek hasonló problémája? Hogyan győzzem meg? Ha próbálom neki felhozni ezt a témát, ideges lesz és megsértődik. Pedig sosem mondtam neki durván.
Beszélj vele, üljetek le és mondd el, hogy téged mi zavar ebben, hogy mennyire oda voltál érte míg nem így volt, stb. Kérdezd meg, hogy szeretne-e változtatni, vagy ha nem akkor miért nem. Csöndben, biztosítva arról, hogy szereted.
Lehet, hogy éppen tömegelős időszakban van. Utána majd jön a szálkásítás.. remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!