Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy a mostani "helyesebb" barátomat kevésbé kívánom mint a régit?
Valószínüleg az előzőbe szerelmes voltál a mostaniba pedig nem vagy az.
Valamint jobban vonzódtál hozzá kémiailag. Olvass utánna egy kicsit hogyan alakul ki ez az érzés.
pl.: immunrendszer, illat alapján
lehet az előző párod sokkal több, számodra vonzó hormonnal rendelkezett
de am. én nem kezdtem volna addig új kapcsolatot amíg a régi emléke ennyire él
17/L
miért is? mert nem kívánom?
és amúgy szeretem a mostani barátomat is.. de még nagyon sokszor eszembe jut a régi, de tudom hogy vele már nem működne.. így tovább kellett hogy lépjek..
mert ha túl sokat gondolsz a volt barátodra az javában befolyásolhatja a mostani kapcsolatodat
tudom, hidd el. Volt egy éves kapcsolatom, szerelmes voltam, aztán csak csalódtam az elejétől kezdve, majd miután szakítottunk másfél hónapra rá megtaláltam a jelenlegi barátomat.
Jobb képűbb, idősebb, sokkal jobban passzol hozzám. Mégis eleinte csak a másikra vágytam és ez az egész csak bonyolított a helyzeten. Valamint én csak játszani akartam. Egyszerűen egy éjszakai séta és csókolózás mellett már semmi mást. Csak élni.
És kb csak 1 hónap után jöttem rá hogy hoppá ez nem jó így. Felejtsem el az exemet vagy inkább hagyjam itt a jelenlegit.
Ja és erre a kérdésre válaszolva: "miért is? mert nem kívánom?" Tudod.. valahogy nem árt ha kívánod a barátodat. Egy párkapcsolat szól a szexről is. És egy fiúnak meg főleg szüksége van rád e téren. De ha nem, akkor ne csodálkozz ha esetleg mással lépne félre, vagy mondjuk magába fordul és inkább a kezét választja, aztán mikor neked lesz kedved akkor faképnél hagy. Tudom most majd jön a szöveg, hogy de ő nem ilyen... De ha ide kerül a sor, aki ne hisztizz hogy jajj elvesztettem..
Nem lehet lelkileg szeretni csak valakit. Kell fizikailag is. Kell hogy legyen köztetek vonzalom, mert ha nincs.. akkor ez nem lesz tartós.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!