Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy a mostani "helyesebb" barátomat kevésbé kívánom mint a régit?

Figyelt kérdés
a régi barátom annyira nem jött be, olyan átlagos volt csak de valami nagyon megfogott benne, és nagyon megszerettem, nagyon kívántam..még most is... pedig nem volt annyira helyes, mégis valamiért jobban vonzódtam hozzá. ha nem csókolhattam 1 percig már akkor hiányzott.. a mostani barátom sokkal helyesebb, nagyon jó a teste is, de valahogy mégsem vonzódok hozzá, nincs kedvem sokat csókolozni sem vele. valahogy nem érzem hogy kívánnám vagy valami.. ez hogy lehet vagy miért?
2013. máj. 20. 14:31
 1/7 Baccardi01 ***** válasza:
Mert még a régit szereted valószínű. A jóképűség, szép test nem minden. A kisugárzás már inkább.
2013. máj. 20. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez annak a jele, hogy hülye vagy, és megérdemled, hogy megszívasson az a pasi: hiszen folyamatosan becsapod, éppen ebben a pillanatban is.
2013. máj. 20. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínüleg az előzőbe szerelmes voltál a mostaniba pedig nem vagy az.

Valamint jobban vonzódtál hozzá kémiailag. Olvass utánna egy kicsit hogyan alakul ki ez az érzés.

pl.: immunrendszer, illat alapján

lehet az előző párod sokkal több, számodra vonzó hormonnal rendelkezett

de am. én nem kezdtem volna addig új kapcsolatot amíg a régi emléke ennyire él

17/L

2013. máj. 20. 14:35
 4/7 A kérdező kommentje:

miért is? mert nem kívánom?

és amúgy szeretem a mostani barátomat is.. de még nagyon sokszor eszembe jut a régi, de tudom hogy vele már nem működne.. így tovább kellett hogy lépjek..

2013. máj. 20. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:

mert ha túl sokat gondolsz a volt barátodra az javában befolyásolhatja a mostani kapcsolatodat

tudom, hidd el. Volt egy éves kapcsolatom, szerelmes voltam, aztán csak csalódtam az elejétől kezdve, majd miután szakítottunk másfél hónapra rá megtaláltam a jelenlegi barátomat.

Jobb képűbb, idősebb, sokkal jobban passzol hozzám. Mégis eleinte csak a másikra vágytam és ez az egész csak bonyolított a helyzeten. Valamint én csak játszani akartam. Egyszerűen egy éjszakai séta és csókolózás mellett már semmi mást. Csak élni.

És kb csak 1 hónap után jöttem rá hogy hoppá ez nem jó így. Felejtsem el az exemet vagy inkább hagyjam itt a jelenlegit.

Ja és erre a kérdésre válaszolva: "miért is? mert nem kívánom?" Tudod.. valahogy nem árt ha kívánod a barátodat. Egy párkapcsolat szól a szexről is. És egy fiúnak meg főleg szüksége van rád e téren. De ha nem, akkor ne csodálkozz ha esetleg mással lépne félre, vagy mondjuk magába fordul és inkább a kezét választja, aztán mikor neked lesz kedved akkor faképnél hagy. Tudom most majd jön a szöveg, hogy de ő nem ilyen... De ha ide kerül a sor, aki ne hisztizz hogy jajj elvesztettem..

Nem lehet lelkileg szeretni csak valakit. Kell fizikailag is. Kell hogy legyen köztetek vonzalom, mert ha nincs.. akkor ez nem lesz tartós.

17/L

2013. máj. 20. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltál az elsőzővel?Mennyi szünet volt köztük?Mióta vagy másodikkal?
2013. máj. 23. 18:05
 7/7 A kérdező kommentje:
nemsokat, 1 és fél hónapot voltam előző sráccal. a szakítás után 2 héttel jöttem össze a jelenlegi barátommal most vagyunk 3 hetesek
2013. máj. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!