Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomat folyton támogatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomat folyton támogatnom kell, de mivan velem?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, még mindig szerelmesek vagyunk egymásba. Sajnos az ö élete jóval nehezebb, mert apja alkoholista, szóval mindent neki kell otthon csinálnia (kerti munka, anyjának való besegités) plusz sokat is dolgozik.

Szeretem nagyon, ezért tartok ki mellette, de legalább fél éve erröl szól a kapcsolatunk,hogy lelkileg mellette vagyok, támogatom, alkalmazkodom.

A hab a tortán,hogy ö most kitalálta,hogy kimegy külföldre dolgozni, de én semmiképpen nem tudok vele menni.

Teljesen magam alatt vagyok. Mintha azért lennék,hogy az ö élete könnyebb legyen, és kész.

2013. máj. 12. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
És ezt már megmondtad neki?
2013. máj. 12. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha így érzed,azt közöld vele mindenképpen,hátha változtat a hozzáállásán.Talán ő maga észre sem veszi,hogy háttérbe szorulsz.Lehet,hogy természetesnek veszi a támogatásodat,és nem látja,hogy ez neked teher lenne.
2013. máj. 12. 12:34
 3/6 Boldogság Bár ***** válasza:
100%
hmmm... körülbelül erről szól az élet is találj valakit akit szívesen támogatsz úgyhogy azt észre sem veszed, hogy ez egy "teher", de ha neked van szükséged bármiféle segítségre Ő is ott van melletted... Ha úgy érzed, hogy csak azért vagy, hogy neki jobb legyen, akkor tegyél azért, hogy kettőtöknek legyen jobb... sajnos aki ilyen családban nő fel nagyon sokat kell tenni azért, hogy ne legyen Ő is olyan. Mivel neki az volt a példaképe :( Az én apukámnak is problémái vannak az alkohollal és ezzel nem csak magát tette tönkre hanem a környezetét is. Az én páromnak először nagyon nehezére esett nálunk lenni aztán megtanulta kezelni ezeket a dolgokat és nekem rengeteget segített és mellettem állt mindenben... Tarts ki mellette, ha kimegy külföldre ne szakítsatok, de légy kicsit lazább! Nem kell hülyeségeket csinálni csak olyanokat amiben jól érzed magad és tudsz kicsit magaddal foglalkozni :) fújdd ki a gőzt jobb lesz
2013. máj. 12. 12:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, sokmindenben igazad van. De gondolj bele, én táplálkozzak más dolgokból, ö meg belölem. Együtt vagyunk, és egy kapcsolatnak nem csak arról kellene szólnia,hogy támogatjuk egymást ha baj van. Szeretnék vele boldog lenni, de igy,hogy az ö problémáival kimerül a kapcsolatunk...? Birom, még valameddig, de most még rosszabb lesz ha ö kimegy.
2013. máj. 12. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a külföldre menetel lehet egy fajta menekülés is. Nem előled, hanem a problémák elől. Szerintem erről beszélgetnetek kéne jó sokat. Mondd, hogy szereted, de nem vagy mellette boldog. Persze az embernek a párja sokszor a támasza, de ha állandóan támaszkodik, akkor bizony belefárad az aki tartja. Ez egyfajta önzőség is a részéről. Beszéljétek meg ezeket a problémákat és találjatok rá együtt megoldást.
2013. máj. 12. 13:01
 6/6 Boldogság Bár ***** válasza:

3. vagyok

az Ő problémája a tiéd is és a tiéd az övé is :) Ha mégis azt érzed, hogy Te vagy az aki többet "tűr" mondd el neki, hogy neked is igényed lenne pl.... nekem nagyon nehezen megy az ilyen beszélgetések kezdeményezése még akkor is ha tudom nem fog rosszul reagálni a párom. Mindig jobban érzem magam ha elmondom mi nyom és megkérem, hogy PRÓBÁLJUNK meg rajta változtatni. Nekünk se megy mindig minden elsőre és mindketten sokat áldoztunk a kapcsolatba, de a lehető legjobbakat is tőle kapom. Ha esetleg nem úgy reagálna ahogy te azt várod ne akadj ki, mert neki ez a helyzet új lesz. Értsd meg és Ő is meg fog. Ketten vagytok akik ezért tehetnek :)

2013. máj. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!