Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez már válóok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már válóok? Vagy én fújom föl?

Figyelt kérdés
Tudom, nem helyes de tálaltam egy levelet és elolvastam. A férjen írta az exenek, a lényege mennyire sajnálja, hogy az esküvőjén nem ő állt az oldalán. Nekem ez nagyon rosszul esett. Lehet, hogy 15 éve hazugságban élek?
2018. jan. 11. 10:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

Ez nagyon gáz, én 3 éve szakítottam az exemmel, azóta már bőven új kapcsolatom van és eszem ágában nem lenne hasonlót SEM írni a volt barátomnak.

A férjed vszeg még szereti a nőt, amivel nincs probléma, de akkor anno miért jött veled össze?!

2018. jan. 11. 15:42
 22/28 anonim válasza:
84%

Sajnos, az én legközelebbi hímnemű felmenőm is olyan gerinctelen alak volt, mint a férjed. Anyám megtalálta egy másik nő fényképét a fiókjában, akivel ölelkezett. Anyámmal egy évig tartott a házasságuk, s gyakorlatilag elmarta magától. Minden létező rosszat, amit csak el tudsz képzelni, kitalált róla, meg úgy beszélt vele, ahogyan egy úriember a kutyájával sem. No és miután megvolt a válás - ezt a csak spermadonornak nevezhető akárkit - Anyám látta ugyanazzal a hölgyeménnyel, akivel a fényképen volt. Az ilyen nem férfi, apának pedig még úgysem tekinthető.

Szerintem mindenképpen vond kérdőre a párodat. A válásra talán még túl elhamarkodott gondolni, ha 15 éve éltek házasságban és gyerekeitek is vannak. Ibsen Vadkacsája jut erről a történetről eszembe. Lehet, hogy hazugságban élsz, de bizonyos embereket ha megfosztanak életük nagy hazugságától, a boldogságuktól fosztják meg. Lehet, hogy a férjed is erre gondolt, de akkor ügyelnie kellett volna arra, hogy meg ne találd a levelet.

2018. jan. 11. 19:01
 23/28 anonim válasza:
64%

Még egy kérdésem lenne:

"mennyire sajnálja, hogy az esküvőjén nem ő állt az oldalán."

Ezt kétféleképpen is lehet érteni:

1. A férjed mennyire sajnálja, hogy annak idején az ő saját esküvőjén nem a másik nő állt az oldalán (hanem Te)

2. A férjed sajnálja, hogy a másik nő esküvőjén nem ő, vagyis a férjed állt a nő oldalán (hanem egy másik férfi).

A levél melyiknek felel meg?

2018. jan. 11. 20:35
 24/28 A kérdező kommentje:
A 2. De igazából mindegy, nem? Ugyanolyan rossz mindkettő.
2018. jan. 11. 21:04
 25/28 anonim ***** válasza:
55%
Ha nincs gyerek válj el,és keress magadnak mást.
2018. jan. 11. 23:31
 26/28 anonim válasza:
59%

HÁt igen, egyik verzió sem jó, de nekem az első inkább arról szól, hogy Veled mennyire nem jó, a második verzió inkább magyarázható buta udvariasságnak is, de Rólad semmi negatívat nem hordoz.

Beszéltetek már róla?

2018. jan. 12. 11:09
 27/28 A kérdező kommentje:
Még nem.
2018. jan. 12. 15:14
 28/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Exemnek - ha ugyan venném a fáradtságot - két szó írnék le: Hagyj békén.
2020. nov. 2. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!