Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez már válóok? Vagy én fújom föl?
Most lépjünk túl azon, hogy mások levelét elolvasni bunkóság.
Mikori keltezésű a levél?
Mikor írta? Mert az ember változik, lehet hogy 10 éve így gondolta, ma már nem.
Amúgy ha minden rendben van a kapcsolatotokban emiatt hülyeség lenne válni.
Elég közeli időpont, de ne gondolj rögtön a válásra. Legyél becsületes, valld be, hogy megtaláltad és elolvastad a levelét, és szeretnéd vele tisztázni a dolgot.
Ha díjazza az őszinteségedet, talán ő is az lesz, és meg tudjátok beszélni, volt-e valami jelentősége. 15 éve együtt vagytok, biztos le tudod vágni, mikor hazudik.
Nekem is rosszul esne. Hiszen ez azt jelenti, hogy még 15 év után is rá gondol, hogy hiányzik neki.
Én nem szeretnék ilyen kapcsolatban élni. Ha nem is volt konkrét megcsalás, és nem találkoznak, akkor is ez csak ilyen látszat házasság, nem az érzelmek tartják össze.
6-os vagyok bocsi, nem láttam, hogy már írtad.
Te ismered a férjedet. Ha le lehet vele ülni értelmesen megbeszélni a dolgokat, én megtenném a helyedben. Ha nem, akkor már nehezebb ügy...
Ez nagyon gáz.
Én pár éve vagyok együtt a párommal, de eszembe nem jutna ilyet gondolni az exemről.Ő már a múlt, okkal lett vége, jól érzem magam a párom mellett.
Ha ő még mindig az exét siratja, annak ellenére, hogy 15!!! éve együtt vagytok, akkor nem tudom mit lehetne erre mondani.
Tartják a kapcsolatot az exszel?
Nekem ez baromira rosszul esne, mintha te csak valami pótlék lennél, mert az exszel nem lehet együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!