Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez már válóok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már válóok? Vagy én fújom föl?

Figyelt kérdés
Tudom, nem helyes de tálaltam egy levelet és elolvastam. A férjen írta az exenek, a lényege mennyire sajnálja, hogy az esküvőjén nem ő állt az oldalán. Nekem ez nagyon rosszul esett. Lehet, hogy 15 éve hazugságban élek?
2018. jan. 11. 10:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%

Igen, válóok.

Igaz, hogy nevetséges ok, de ok.

Te emlékszel az első csókodra/együttlétedre?

Akkor úgy gondoltad, örökké fog tartani. Ha felidézed, akkor azt bizonyos sajnálat okozza, hogy csalódtál akkori elképzelésedben.

.

Neked volt 'párod' férjed előtt?

A 15 év alatt biztosan volt vitátok, akkor nem gondoltál arra, hogy miért nem inkább Hufnáger Pisti?

.

Kérdéseim 'költői kérdések', nem várok rájuk választ.

Még egy:

szereted igazán férjedet, hogy megbeszélés helyett rögtön válásra gondolsz?

Ha ő jelentené be válási szándékát, első szóra beleegyeznél, nem harcolnál -önmagaddal és vele- érte?

2018. jan. 11. 11:18
 12/28 anonim ***** válasza:
69%

Ha nincsenek gyerekek, akkor én elválnék. Ha vannak, akkor az már nehezebb.

Mindenesetre rákérdeznék, hogy miért írt ilyet?

2018. jan. 11. 11:35
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valami nagyobb összakapásotok után írta mérgében és már nem is emlékszik rá.

Ugyanis ha megtaláltad a férjed által írt levelet, akkor az azt jelenti, hogy nem küldte el.

Mivel feltételezem, hogy papírra írt levélről van szó, amire véletlenül rábukkantál és nem a férjed e-mailjei közt kutattál... Ugye?

Amúgy megbeszélném vele mindenképpen, mielőtt válnék.

2018. jan. 11. 11:50
 14/28 anonim ***** válasza:
32%
Igen! Igen! A begözölt agyak. Agyak? Dehogy. Ne hallgass ezekre!!!! Te ismered a férjedet. 15 éve a férjed, társad. Ha már nyüg számodra ez a házasság akkor (de csakis akkor!!!!) értem, hogy mindenbe belekapaszkodsz ami ugy véled téged igazol. Ha nem, akkor gondolkozz legalább te! 15 éve egymást választottátok. Az exe 14 év után kelt el. Ha tartják egy kicsit is a joviszonyt akkor mit is irhatna? Na 14 év után nagynehezen elkeltél? (ugy-e milyen bunkoság lenne?) Szerintem ebben a szituban egy ilyen levél csak egy kedveskedö gesztus.Ne láss mögé többet!!
2018. jan. 11. 12:04
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Kifelé kacsintgat, és jellemző, hogy ilyenkor gyorsabb felmelegíteni egy exszel a kapcsolatot, mint találni egy teljesen újat.

Nem biztos, hogy válnék, sok múlna azon, hogy ezt mennyire tudjuk megbeszélni. Viszont ha erről nem tudtok őszintén beszélni, az már válóok is lehet!

2018. jan. 11. 12:15
 16/28 anonim ***** válasza:
33%
Ha ilyen piti dolog miatt egyáltalán fölmerül benned a válás, eddig sem érezhetted magad túl jól ebben a kapcsolatban.
2018. jan. 11. 12:33
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

# 16 ha ez neked piti dolog, akkor te sem vagy normális.

Nem köntörfalaznék. Kerek perec megmondanám neki, hogy ez történt és, hogy legyen őszinte. Inkább essek túl rajta minél előbb, de tudjam meg az igazat. Addig úgysem nyugszol meg, mert mardosni fog belülről a dolog. Öntsetek tiszta vizet a pohárba mielőbb.

Nem kell egyből előállni a válással. Beszéljétek meg.

2018. jan. 11. 12:45
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Látom, azok a válaszok kapnak pontot, amelyek a válásra búzdítanak!

Az én véleményemet nem mások tetszése/nemtetszése szabja meg, de hadd örüljek most az egyszer:

IGEN, válj el minnél hamarabb!

Hiszen elég az összeférhetetlenségre hivatkozni, vagy a kiábrándulásra, nem is kell bevallanod, hogy olvastad a nem számodra írt levelet, amit nagy valószinüséggel készakarva értesz félre. (Azt, hogy nem készakarva, fel sem tételezem, mert akkor butának kéne nevezzelek.)

2018. jan. 11. 12:59
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezt a levelet pontosan kéne ismernünk ahhoz, hogy véleményt tudjunk róla mondani. Lehet, hogy árnyaltabb a dolog annál mint amit te idetársz elénk. így én nem is tudok erre mit írni, csodálkozom, hogy a többiek egyből tudnak A-t vagy B-t mondani.
2018. jan. 11. 13:49
 20/28 anonim válasza:
72%

Nem válóok önmagában, de nálunk ez nem lenne szőnyeg alá seperve semmiképpen. Tulajdonképpen én azt érezném, hogy csak azért vette el, mert ha ló nem volt, jó volt a szamár is, ráadásul 15 év alatt sem szeretett meg annyira, hogy elfeledtessem vele az exét. Nekem ez kimeríti annak a fogalmát, hogy 15 éve hazugságban élünk együtt.

Az is érdekes számomra, hogy olyan levelet találtál, amit férjed írt. Ha kézzel írt levél volt, akkor csak megírta, de nem küldte el? Vagy email volt, amit el is küldött?

az előző esetben én azt gondolnám, a levél akár egy naplónak is megfeleltethető lenne, egy rosszabb pillanatában, talán a kapcsolatotok egy kevésbé meghitt időszakában ábrándozni kezdett. Ez nem feltétlenül olyan nagy tragédia ebben a formában, főleg, ha azóta rendeződtek közöttetek a dolgok.

De ha el is küldte, akkor nagyon komolyan gondolta, az gázabb azért, érdemes beszélni róla mindenképpen.

2018. jan. 11. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!