Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom azt akarja szedjek fogamzásgátlót de én nem akarom. Segítség?
Lollypop93-mal értek egyet. Itt nem a fogamzásgátló-gumi vitáról van szó, hanem a stílusról és az elvekről. Másfél hónap után egy ilyen komoly döntést, mint védekezés, ne toljon már át egyik fél sem a másikra! Ez egy közös döntés, ahol számba vesszük mindkét fél érveit és aggályait (ti. foggátló lehetséges szövődményei vagy a férfi kényelmi szempontjai), főleg kapcsolat elején. Első szexet biztos nem vállalnék gumi nélkül.
Persze utána sírna a pofája a kedves pasiknak, ha egy alapos fosás után teherbe esik a nő, és úgy dönt, hogy na akkor apás hétvége és gyerektartás... (Hogy ki tudják kérni maguknak sokan, hogy ilyenkor már nincs döntési joguk. Amikor a gumit fel kell húzni, akkor van.)
Mondjuk a kérdésből nem teljesen egyértelmű, hogy a kérdező párja ezt úgy adta elő a kérdezőnek, mint egy opciót, amit ő SZERETNE, vagy pedig kb közölte, hogy ez lesz, lehet menni receptért különben lelép...
Van mindkettő verzió. Az első szerintem oké, mindenki elmondja ő mit szeretne, és jó esetben sikerül megegyezni egy olyan verzióban, ami mindenkinek megfelel. Ebben az esetben meg lehet beszélni, persze.
A második esetben viszont az illető egy tapló, és kár vele leállni egyezkedni, mert csak saját maga érdekli.
Kérdező, ezt csak te tudhatod, hogy a barátod melyik a kettő közül...
(Az meg még mindig érdekelne, miből fizetnéd a gumit, ha gyógyszerre nincs pénz :D Én gyógyszert szedek, 10ezer ft 3 hónapra... régen gumiztunk, már nem emlékszem pontosan hogy mennyibe került, csak arra, hogy aranyárban volt, és ha egy tízest szántunk volna rá 3 hónapig, akkor sovány szexuális életünk lett volna.. így sokkal olcsóbb. Szóval aki nem tudja kifizetni a gyógyszert, az vagy nem fogja tudni fizetni a gumit, vagy havi 3-4 szex lesz... ez nekem fura.)
26. vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy egyetértek azokkal, akik azt mondják, inkább dobd a palit, főleg ha az elején sem akar óvszerrel.
A gyógyszeres rossz tapasztalataimat azért írtam le, hogy legalább az egészségedre gondolj! Mert lehet, hogy egy most hozott könnyelmű döntést később megbánsz!
Úgy gondolom igaza van annak a válaszolónak, aki azt mondta ez a pasas veszélyeztet téged nem véd (és biztosan nem is szeret). És tényleg mi lesz, ha esetleg teherbe esel? Valami hasonló utasítást kapsz a sráctól, hogy akkor vetesd el, mert ő még nem szeretne apa lenni.. Persze mindig az van, amit ő szeretne és a te károdra... én elgondolkodnék a helyedben...
35ösnél a pont !!! Minden lánynak, nőnek szüksège van egy jó!!! nőgyógyászra! Főleg ha majd gyerekeket is szeretne. Sajnos sokan pénzért lelkiismeretesek, bár Rákosi proffesszorral tb alapu rendelésen is meg voltunk elégedve. Utána anya ajánlotta magán nőgyógyász (szintén mint valaki emlìtette) nagyon erős gyógyszert îrt fel amit csak egy! gyógyszertárban lehetett kivenni.
Rendszeres ès lelkiismeretes ellenőrzés melett manapság minimális a kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!