Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom azt akarja szedjek fogamzásgátlót de én nem akarom. Segítség?
Miért nevezel egy ilyen önző állatot a barátodnak még?
Egyszerű a dolog, dobd ki ezt a marhát. Nem ér annyit. Ha ebben ilyen erőszakos szerinted másban mennyire lesz az? Á, csak próbáljuk ki, amit látott egy filmben, nem fog fájni. Mégis fáj? Nem baj, bírd ki, mert ez jó neki. És így tovább.
Mi az hogy összevesztetek ezen? Még le se feküdtetek de összeveszik hogy vegyél tablettát... Minek állsz szóba ilyenekkel már bocsi? Én meg azt hittem hogy a mai lányok sokkal kevésbé szolgalelkűek mint régen...
A te egészséged, a te döntésed hogy belemész-e.
Van akinek nem jó a fogamzásgátló van akinek meg kimondottan jó. Egy barátnőmnek összevissza volt a menstruációja neki direkt ezért javasolta az orvos. Előre ne temesd el azért magad, mert talán lesz mellékhatása.
Az viszont fair ajánlat részedről, hogy fizesse ő.
De azért ha ennyire rettegsz a fogamzásgátlótól, akkor nem kell pszichiátriára menned emiatt. Akkor nem illetek össze, ez van. Én se tudok gumiban szexelni, ez nem hiszti, gumiban alig érzek valamit, jó ha minden második alkalommal van orgazmusom, az is inkább szenvedés mint jó. Van olyan férfi akinek meg még jobb is némelyik gumival.
Persze , csak picit meghízol...
Hogyne...
Tüdőembóliát és trombózist is kaphatsz tőle, ha nem a megfelelő gyógyszert írják fel.
Ezenkívül felboríthatja a hormon háztartásodat. Ne halgass rà.
Ha még nem is szexeltetek, alapból hülyeség elkezdeni gyógyszert szedni. Én a kapcsolat első pár hetében tuti használnék gumit. De ha te nem akarsz fogamzásgátlót szedni, nem kötelezhet rá. Egyébként árban ugyanannyi, mint a gumi (sőt, mi annyiszor szexeltünk, hogy még olcsóbb is volt gyógyszerrel védekezni, mint gumival). És mi feleztük az árát, így tartottuk fairnek, hiszen közös érdek. Én a helyedben ezt a pasit elhagynám. Ha kedvesen elmondaná a baját, meggondolnám a gyógyszert. De így, hogy szinte parancsolja, nem. Ez a kapcsolat más területein is így lesz. Szakíts!
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!