Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom azt akarja szedjek fogamzásgátlót de én nem akarom. Segítség?
Egy igazi gyökeret fogtál ki.
Nem menj dokihoz és ne is találkozz ezzel az önző taggal többet. Szóval ezek szerint soha nem használ gumit? Mlg össze is szedhetsz tőle valamit.
Aki már az udvarlási szakaszban ilyen durva és önző, attól vajon mit várhatsz az ágyban? Szerény tapasztalatom szerint nem sok jót...
Én szedtem fogamzásgátlót, nem voltak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, lett is tőle minden bajom. Hiába nem szedem évtizedek óta, az általa okozott ciklikus migrén azóta is megmaradt, és ezen felül is lett jó néhány mellékhatása, amit most nem is szeretnék részletezni.
Véleményem szerint a fogamzásgátlókat mindössze két okból nem tiltották még be: egyik a gyógyszerlobbi, a másik, hogy a sorozatos abortusznál még mindig jobb. De ha létezik olyan, hogy a védekezés legbiztonságosabb módja, az egyértelműen a gumi (mint közismert, nem csak a baba ellen véd...)
Szerintem ne is akarj lefeküdni ezzel a gyökérrel, nem tudom elképzelni, hogy túl sok jó élményben lehetne részed általa...
Dobd ki, ez egy gyökér.... Aki már most ilyen önző, azzal képzelheted, milyen lesz később..
Mondom ezt úgy, hogy én gyógyszert szedek, de ez CSAK az ember saját döntése lehet.
(Amúgy ha a gyógyszer drága, akkor hogy terveztetek védekezni? A többi módszer is pénzbe kerül, többe mint a gyógyszer)
Te meg akard azt, hogy kérjen egy teljes nemi betegség szűrést. A tabletta csak a terhességtől véd. És mutassa is be!
Aztán lehet, hogy az eredményt látva az életben nem lesz kedved kezet fogni se vele...
Aki nem szereti a gumit, az bármit összeszedhetett. Nem is kell hozzá sok, vagy ápolatlan partner.
Egyébként meg nyugodtan mondd meg, hogy nem tudsz most ennyit kifizetni. Ha nem adja oda a felét, akkor ki se váltod.
Egyébként meg tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha kidobod. Valószínűleg pont ilyen önző a szexben, meg másban is. Felesleges kínlódás.
Szerintem is szakítsatok. Nem kell annyira drámázni mint néhány válaszoló teszi itt! Az lehet,hogy híznál tőle, de egy kiadós szex rengeteg kalóriát eléget.
Nem szeretnélek rábeszélni a fogamzásgátlóra,de leírom nekünk mivel lett jobb tőle. Mivel nem volt köztünk semmi,sokkal intenzívebbek lettek az érzések, nem volt para attól hogy lecsúszik bent marad kilyukad, pózváltásnál. Exem nem kedvelte,mert egy kiadós menet alatt cserélni kellett egy idő után száraz dörzsölő érzés volt neki. Lehet váltogatni az orális kényeztetést és a vaginális behatolást. Szóval jobb és változatosabb a szeretkezés fogamzásgátló melett. Spontánabb a szeretkezés...nincs az a kínos húzd már fel dolog.
"elején mondta hogy nem szeret gumit használni és szeretné hogy fogamzásgátlót szedjek"
de ajj már, minek mentél bele? Én se vállalnám ezt senkiért, szóval én a helyedben szakítanék; ha ezek a nézőpontok nem egyeznek. Én nem akarnék belőle folyamatos vitát, frusztrációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!