Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom azt akarja szedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom azt akarja szedjek fogamzásgátlót de én nem akarom. Segítség?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja vagyunk együtt eddig nem szeretkeztünk es már a kapcsolat elején mondta hogy nem szeret gumit használni és szeretné hogy fogamzásgátlót szedjek. Én viszont még soha nem szedtem és félek is tőle meg anyagilag se állok úgy hogy kiváltsám legyen szó 6000 forintról is. És még azt sem ajánlotta fel hogy majd ő kifizeti hanem mondta hogy menjek el orvoshoz es utana vegyem meg, én viszont nem szeretném szedni mert félek a mellek hatásoktól egyrészt azért mert hipochonder is vagyok meg semmilyen gyógyszert se szoktam szedni fejfájásra se, most vesztünk ezem ossze hogy holnap menjek el de en nem akarok. Mitcsinaljak?

2018. jan. 8. 19:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%

Egy igazi gyökeret fogtál ki.

Nem menj dokihoz és ne is találkozz ezzel az önző taggal többet. Szóval ezek szerint soha nem használ gumit? Mlg össze is szedhetsz tőle valamit.

2018. jan. 8. 19:34
 12/37 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező ne legyél ennyire tutyimutyi. Évek óta szedek fogamzásgátlót, de nem azért kezdtem el, mert a barátom rám parancsolt hanem, mert így biztonságosabbnak gondoltam egy több, mint 1 éves kapcsolatban, ahol mint egy korábbi válaszoló is mondta olcsóbb volt a gyógyszer, mint az óvszer 1 hónapra nézve. Viszont nálunk sosem élvez belém. Először is, mert a gyógyszer sem 100 %-os. Sosem lehet tudni mikor lesz hirtelen egy kis hányás-hasmenéses vírus és hopp máris kész a baj. Arról nem is beszélve, hogy a tablettától gyakrabban kapsz fertőzést. Ha ezt még kevered azzal, hogy a sperma lúgos kémhatású, a hüvely savas, a bacik meg szeretik a semlegest, jöhet az alapszintű kémia. Nem jó ha gyakran beléd élvez és ott érlelődik benned a cucc.
2018. jan. 8. 19:41
 13/37 anonim ***** válasza:
89%

Aki már az udvarlási szakaszban ilyen durva és önző, attól vajon mit várhatsz az ágyban? Szerény tapasztalatom szerint nem sok jót...

Én szedtem fogamzásgátlót, nem voltak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, lett is tőle minden bajom. Hiába nem szedem évtizedek óta, az általa okozott ciklikus migrén azóta is megmaradt, és ezen felül is lett jó néhány mellékhatása, amit most nem is szeretnék részletezni.

Véleményem szerint a fogamzásgátlókat mindössze két okból nem tiltották még be: egyik a gyógyszerlobbi, a másik, hogy a sorozatos abortusznál még mindig jobb. De ha létezik olyan, hogy a védekezés legbiztonságosabb módja, az egyértelműen a gumi (mint közismert, nem csak a baba ellen véd...)

Szerintem ne is akarj lefeküdni ezzel a gyökérrel, nem tudom elképzelni, hogy túl sok jó élményben lehetne részed általa...

2018. jan. 8. 19:45
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki, ez egy gyökér.... Aki már most ilyen önző, azzal képzelheted, milyen lesz később..

Mondom ezt úgy, hogy én gyógyszert szedek, de ez CSAK az ember saját döntése lehet.

(Amúgy ha a gyógyszer drága, akkor hogy terveztetek védekezni? A többi módszer is pénzbe kerül, többe mint a gyógyszer)

2018. jan. 8. 19:47
 15/37 anonim ***** válasza:
87%

Te meg akard azt, hogy kérjen egy teljes nemi betegség szűrést. A tabletta csak a terhességtől véd. És mutassa is be!

Aztán lehet, hogy az eredményt látva az életben nem lesz kedved kezet fogni se vele...

Aki nem szereti a gumit, az bármit összeszedhetett. Nem is kell hozzá sok, vagy ápolatlan partner.

Egyébként meg nyugodtan mondd meg, hogy nem tudsz most ennyit kifizetni. Ha nem adja oda a felét, akkor ki se váltod.

Egyébként meg tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha kidobod. Valószínűleg pont ilyen önző a szexben, meg másban is. Felesleges kínlódás.

2018. jan. 8. 19:49
 16/37 anonim ***** válasza:
88%
Az ilyet ki kell dobni a pcsába, nem érdemes vele foglalkozni!
2018. jan. 8. 19:59
 17/37 anonim ***** válasza:
93%
Azt nem akarja, hogy a gyogyszer árát az utcasarkon keresd meg? Miért ragaszkodsz egy ilyen érzéketlen tuskohoz? Ha nem huz kotont, nem lesz szex. Ennyi. Biztosan találsz 100-at is aki boldogan felhuzza.
2018. jan. 8. 20:06
 18/37 anonim ***** válasza:
92%
Hát én biztos nem maradnék egy ilyen férfi mellett. Ez a te döntésed kell, hogy legyen, hogy akarsz-e gyógyszert szedni. Igen, lehetnek mellékhatásai, ráadásul inkább hosszú távon. (Valaki írta, hogy ciklusrendezésre milyen jó... Ez tévhit, a gyógyszer mellett csak megvonásos vérzés van, nem normál menstruáció. Ez valóban rendezett, de csak elfedi a meglévő problémát, amivel majd újra szembesül a nő, ha tegyük fel gyereket akar, és abbahagyja.) Ha fogamzásgátlót szedsz, csak saját meggyőződésből tedd, mert az esetleges mellékhatásokkal neked kell számolnod. És ne egy olyan partner mellett kezd el, aki ki tudja hány és milyen nővel volt, de sose húzott gumit... Ha mégis belemész, egy hpv szűrésre mindenképp küldd el első szex előtt. Férfiaknál teljesen tünetmentes, te meg rosszabb esetben rákos leszel miatta.
2018. jan. 8. 20:17
 19/37 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem is szakítsatok. Nem kell annyira drámázni mint néhány válaszoló teszi itt! Az lehet,hogy híznál tőle, de egy kiadós szex rengeteg kalóriát eléget.

Nem szeretnélek rábeszélni a fogamzásgátlóra,de leírom nekünk mivel lett jobb tőle. Mivel nem volt köztünk semmi,sokkal intenzívebbek lettek az érzések, nem volt para attól hogy lecsúszik bent marad kilyukad, pózváltásnál. Exem nem kedvelte,mert egy kiadós menet alatt cserélni kellett egy idő után száraz dörzsölő érzés volt neki. Lehet váltogatni az orális kényeztetést és a vaginális behatolást. Szóval jobb és változatosabb a szeretkezés fogamzásgátló melett. Spontánabb a szeretkezés...nincs az a kínos húzd már fel dolog.

2018. jan. 8. 20:28
 20/37 anonim ***** válasza:
92%

"elején mondta hogy nem szeret gumit használni és szeretné hogy fogamzásgátlót szedjek"

de ajj már, minek mentél bele? Én se vállalnám ezt senkiért, szóval én a helyedben szakítanék; ha ezek a nézőpontok nem egyeznek. Én nem akarnék belőle folyamatos vitát, frusztrációt.

2018. jan. 8. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!