Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom azt akarja szedjek fogamzásgátlót de én nem akarom. Segítség?
" ezis egy probléma amit meglehet beszélni "
Próbáld meg, de a leírtak alapján a barátod ezt az egészet a te nyakadba akarja varrni egyedül.
Én tennék vele egy sétát az intenzív osztályra. Mikor legutóbb ott jártam minden 4. női beteg trombózissal feküdt benn, mert a tabi szedését megelőzően nem végezték el az előzetes vizsgálatokat. Ugyanis a magyar eü-ben az a bevett gyakorlat, hogy felírnak egy bogyót, és ha van valami panaszod akkor menj vissza!
Szóval szerintem durva statisztikák vannak. (ez nem a tabletta hibája, hanem az orvosok felelőtlen hozzáállása).
A párod meg ha nem érti meg, hogy ez nem gumicukor, akkor... inkább a testi egészségem.
Ez nekem azért kelltette fel az érdeklődésem, mert akit látogattam azt szintén a fogamzásgátló miatt feküdt ott. (lehet tüdőembólia volt nekem 8) És egy külön kis "kör"-t alkottak mert ugyanazért feküdtek benn.
De köszönöm a pontosítását Dr. Grabowszky, így szakmailag sokkal hitelesebbek lettek sokkoló élményeim!
durex extra thin , ultra thin vagy hasonlókkal is próbálkozhattok.
De szerintem nem érdemel meg téged. Hagy el és keress valakit aki nem erőlteti ezt.
30f
Hát, nekem szétbarmolta a hormonháztartásomat.
- libidó nulla, szárazság 100%
- félév után abbahagytam, de még egy évig NEM menstruáltam - csak már "meghozós" hormonbombát nem akartam bevenni, vártam, és csak észhez tért minden, bár időbe telt
- hízás helyett fogytam tőle az alapból is alacsony súlyomból
Köszi, és mindezt azért, mert az exnek derogált a gumi.
Menj el, aztán mond meg a pásidnak - én már kivágtam volna-, hogy trobózisra való hajlam miatt NEM szedhetsz gyógyszert és kész.
Figyelj, nagyon cuki vagy, hogy nem akarod eldobni a srácot, meg hogy szereted, meg hogy kompromisszum meg lófütty lófütty. Jó szándékúnak tűnsz, pont ezért vagy sebezhető. A srácot egyáltalán nem érdekli sem az egészséged, sem az anyagi helyzeted. Tájékozatlan, de a felvilágosítás lepattan róla, nem tisztességes vitapartner. Ő most lájtosan zsarol. Ne, ne kezdj bele a védekezésbe. Gondold végig józanul. Ne előbb-utóbb szakíts, hanem most. A férfinek az a "dolga", hogy óvja a nőt, nem az, hogy veszélyeztesse.
Nőgyógyászhoz én azért elmennék, és megkérdezném, hogy az én esetemben javasolja-e a fogamzásgátlót. Engem részletesen kikérdezett a szüleim egészségi állapotáról is és az alapján veszélyesnek ítélte meg számomra. Én úgy vagyok vele, hogy sok nőnek hozott a tabi már gyógyulást és szabadságot is, de még mindig kockázatos. Egy barátnőmnek sajnos rossz készítményt írt fel a nőgyógyásza, menopauza körül lévő nőknek valót 15 évesen. Az egyik petefészkének a működése leállt, a másik meg most kezdi felmondani a szolgálatot. A tabitól a B-s melle D-sre nőtt, de amióta abbahagyta újra lefogyott B-sre és kicsit lóg. Na, ennyit arról, hogy max. picit meghízol... De ezt hiába mondod el egy ilyen makacs srácnak, mintha egy lapos föld hívőt győzködnél, reménytelen.
És itt nem is a fogigátló veszélyessége a lényeg. Látod, néhány hozzászólónak semmi baja nem volt tőle, de az ő párjuk ezt szeretettel kezelte és több hónap járás után jött ez szóba. A srác stílusával nagyon nagy gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!