Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet hosszú távon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet hosszú távon egy olyan kapcsolat amiben minden tökéletes kivéve a szex?

Figyelt kérdés
Lassan három éve vagyunk együtt, már jól összecsiszolódtunk, együtt élünk, nagyon jól kijövünk egymással, de a szex nem nagyon megy (összebújás, ölelkezés, puszi, csók gyakran van). Annyira egyikünk se kívánja és ha csináljuk akkor se eget rengető élmény. Én csak emiatt nem szeretném, ha véget érne a kapcsolatunk, úgyhogy most megbeszéltük, hogy dolgozni fogunk rajta, hogy jobb legyen, de gondolom akkor se lesz tökéletes ez a része a kapcsolatunknak sose. Szóval, volt már így más is? Mi lett a vége?

2018. jan. 6. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem probd meg a pszichologust.

Szerintem mar azert nem elvezed, mert sok volt a negativ tapasztalat.

Massal ki tudtal elegulni. Valahogy csak ki tud elegiteni o is.

Amugy ha egyszer nagyon igyekszik, es jobb mint maskor, megjatszhatsz egy orgazmust. Lehet, hogy o szarnyakat kap tole, es az o lelkesedese atlendit mindkettotoket. 41 eves vagyok. Lattam mar ilyet -)

2018. jan. 6. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:

11

Ha meg nem, akkor beszopta ( bocsánat a kifejezésért), mert utána aztán ember legyen a talpán, aki majd magyarázkodik, hogy bocs, ddighazudtam, valójában mégsem élveztem el....

Tapasztalat, ez szerintem nem jó ötlet. Kétlem, hoyg a nőnek ettől jobb lenne, ha hazudna is róla és csak megjátszaná, hogy a probléma már nem probléma..

2018. jan. 7. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!