Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszú távon egy kapcsolat " anyuci pici fiával "?
Neki pótanyuka kell, te meg nem akarsz az lenni. Nincs miről beszélni.
Azt is gondold végig, hogy kapsz mellé egy anyóst, akivel rossz a viszonyod. Nem ér ennyit egy lusta disznó.
Hogy őszinte legyek nem, egy ilyen pasi mellett sosem leszel boldog, csak szolgának fogod magad érezni. Mégis kinek kell egy olyan hapsi, aki még egy levelet sem tud megcímezni? Ez hót gáz. És akkor mellé még a többi, hogy semmit nem csinál, minden a te feladatod, mert ehhez szokott hozzá, és neki jó is így, nem akar változni.
Miért is kellett volna mosni főzni rá, mikor tanulsz meg dolgozol? Neki nincs keze? Én személy szerint ki nem állom az ilyen gondolkodásu férfiakat, akik szerint a házimunka női dolog, és a nő szakadjon meg, ő meg verheti a t.keit, mert férfinak született.
Hogyan lesz az életben, a gondokban társad egy olyan ember, akit ilyen szinten pátyolgatni kell? Elmondanám, soha.
Te egy normális gondolkodásu, hozzáállásu nőnek tűnsz, el nem tudom képzelni mit keresel 3 éve egy ilyen tutyimutyi fajankó mellett.
"nem volt időm barátomra mosni, főzni, stb.,"
És miért kellett volna ezt tenned?
Hagyd meg a kedves mamának a kisfiút.
Soha nem szakad le az anyáról.
Volt ilyen párom. Jóval rövidebb ideig. Amint ki akartam rángatni a komfort zónából, szakított is. (ez a kirángatás annyit jelentett, hogy néha nálam is legyünk. Mindig én aludtam ott, én mentem hozzá, hogy ne érezze magát rosszul. De meguntam. Ha ott voltam az anyja mellett ültem órákat, soha nem voltunk kettesben. Ha még is, csak azért mert az anyja dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!