Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú lesz! Szerintetek normális ez?!
Sziasztok!
4 évvel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal, nem akartam az elején az egészet, később úgy alakult, és úgy gondolom, hogy életem szerelme volt. Együtt voltunk közel 3 évet, kisebb-nagyobb hézagokkal, de nagyon sokszor kibékültünk. Mindketten besokalltunk, de mindig valamiért nem tudtunk egymásnak nemet mondani. (Vele éltem át az első orgazmusom is)
Ennek a kapcsolatnak több mint egy éve végeszakadt, rá 4 hónapra lett egy új kapcsolatom (ami még most is tart) Igazi minta férfi, jót akar nekem, nem önző, annyira tartalmas 1 évem volt vele, hogy mással nem éltem volna ennyit 10 év alatt sem. De hozzá nem úgy vonzódom, nem jó vele a szeretkezés, bár nagyon szeretem, és megviselne a szakítás.
Ezek ellenére is eszembe szokott jutni az exem, azóta lett neki barátnője, de nem zavart,mikor közös képet láttam róluk. De valahol azt érzem, hogy ő volt az igazi. Normális ez?
24\L
Igen, normális.
Ha mi szakítanánk, akkor is őt szeretném, míg világ a világ, mert odaadó, mindig kedves és önzetlen, nagyon okos, határozott férfi, a szex pedig nem lehet senkivel olyan jó, mint vele, totál egy húron pendülünk az ágyban.
Magánéletben vannak pici súrlódások, de azokat megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!