Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszú távon egy olyan kapcsolat amiben minden tökéletes kivéve a szex?
kérdező - Igen, mindkettőnknek volt már mással jobb és sokkal aktívabb szexuális élete. Az hogy nem gyakran az nem baj, de hogy az a kevés se jó az az aggasztóbb. :)
Én mondjuk elfogadom ezt a helyzetet, de látom, hogy őt zavarja, hogy nem tud kielégíteni és mindkettőnkben benne van, hogy szeretnénk ha jó lenne a másiknak, de nem tudjuk azt adni amire vágyik.
Az ilyenekből jönnek a megcsalások.
Nem olyan fontos, nem olyan fontos, aztán lesz 3 hónap, amikor megbolondulnak a hormonok, fontos lesz, nem adtok egymásnak minőséget, bumm, megcsalás aztán lehet együtt agyalogni.
Na tessék, ugyanezt mondtam én is a páromnak, mert hasonló a probléma, mint amit itt írnak ( nem alaptalanul).
Ráadásul nálunk igény lenne rá, de ellaposodott egy ideje a dolog. :/
Mondtam neki én is, hogy így házasodni? Hosszú távon az valamelyikünk részéről,vagy mindkettőnkéről, szenvedés lesz.
Nálatok ha nincs rá igény, nem akkora gond, ha nem hazudtok erről, és vaójában az.
Egyébként meg szexuálpsichológus/párterápia?
Nálam a szex fontos, és a páromnak is az. Mi lesz 5 év múlva, vagy később pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!