Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek hosszú távú kapcsolata ért véget 5-10+ éves . Mi volt az oka!? Amikor azt mondtátok hogy elég!?
Kihűlt a kapcsolat és nagyon mások voltak a hosszútávú terveink, illetve az évek alatt elmentünk egymás mellett.
Nekem terveim voltak, vannak, ő meg szívesebben elvolt a langyos vízben.
N
Nekem, de ne ismerősöknek ezért:
A nő barátja partiarc volt, drogozott is, aztán az utolsó csepp a pohárbn az volt, hogy kiderült szextárskeresőzik, és óvszer nélkül...
Férfi ismerősnek azért, a barátnője rengeteget ivott és ezt előbbre helyezte egy idő után.
Rokonomnak kiderült, hogy az esküvőjén a férje kavart egy nővel.
Hát na.
42 éves férfi vagyok. A kapcsolatunk mindenről szólt csak családról gyerekekről nem. Egy óriási hazugság volt az egész a részéről!
Sokan írták előttem hogy a szerelem kihűlése, az állóviz, lustaság stb miatt pedig ez mind semmi ha rájössz arra hogy egy büdös szava sem volt igaz a hosszú évek folyamán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!