Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kapom fel a vizet, ha a barátnőm nélkülem wellnesselget, míg én dolgozom?
Miért, mit csináljon, ha te dolgozol úgyis, és nem tudnátok együtt lenni?
Az meg, hogy kinek milyen munka a stresszes, majd eldönti ő.
Mondjuk arra gyanakszom, hogy kamu, annyira nyilvánvalóan meg van írva a kérdésben, hogy tökéletes lehetőség a megcsalásra...
Mindegy, ha igaz, akkor azért vagy gyökér, ha meg kamu, akkor azért mert nincs jobb dolgod, szóval a lényegen nem változtat semmit, hogy kamu vagy sem.
Önmagában nem sértő, nem vagytok összenőve, de igen furcsa. Wellnessezni max az megy egyedül akinek nincs "se kutyája se macskája", se barátai. Ez a "stresszes a munkám, és telefonon se keressen senki" duma meg hatalmas mellébeszélés. Tuti fix, hogy nem egyedül megy, azért is tervezte úgy, hogy dolgozz, még véletlenül se tudj vele tartani.
Mentegetőzhetsz, hogy de nem tudod róla elképzelni, meg hogy mindig veled van szabadidejében, meg egyebek, de talán pont azért megy wellnesselni "egyedül", míg te dolgozol.
Valami nem stimmel köztetek, nyisd ki a szemed, vedd észre, és beszélgessetetek.
Nem értem, miért vannak lepontozva azok, akik szerint ez furcsa.
Egyetértek azzal, hogy kell néha külön programokat csinálni, de én ezt az "elmegyekwellnessezniegyedülneiskeress"-dolgot személy szerint túlzásnak gondolom.
Légy résen, Tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!