Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kapom fel a vizet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kapom fel a vizet, ha a barátnőm nélkülem wellnesselget, míg én dolgozom?

Figyelt kérdés
Mondja nekem barátnőm, megy wellnesselni Egerszalókra ezen a hétvégén. Mondom az nem jó, dolgozom, miért nem szólt előbb... Jaaaa hát ő egyedül megy, mert stresszes a munkája és ki kell pihenne az embereket, mellesleg telefonon se keresse senki, mert ő relaxál... Ez csak szerintem sértő? F25
2018. jan. 4. 23:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
Nyomorodjál már meg. :D Oda megy, ahová akar. Nehogy már azt hidd, te vagy a világ közepe és csak veled lehet, senki mással. Gyíkarc
2018. jan. 5. 08:26
 22/25 anonim ***** válasza:
37%

Miért, mit csináljon, ha te dolgozol úgyis, és nem tudnátok együtt lenni?

Az meg, hogy kinek milyen munka a stresszes, majd eldönti ő.

Mondjuk arra gyanakszom, hogy kamu, annyira nyilvánvalóan meg van írva a kérdésben, hogy tökéletes lehetőség a megcsalásra...

Mindegy, ha igaz, akkor azért vagy gyökér, ha meg kamu, akkor azért mert nincs jobb dolgod, szóval a lényegen nem változtat semmit, hogy kamu vagy sem.

2018. jan. 5. 11:36
 23/25 anonim ***** válasza:
93%

Önmagában nem sértő, nem vagytok összenőve, de igen furcsa. Wellnessezni max az megy egyedül akinek nincs "se kutyája se macskája", se barátai. Ez a "stresszes a munkám, és telefonon se keressen senki" duma meg hatalmas mellébeszélés. Tuti fix, hogy nem egyedül megy, azért is tervezte úgy, hogy dolgozz, még véletlenül se tudj vele tartani.

Mentegetőzhetsz, hogy de nem tudod róla elképzelni, meg hogy mindig veled van szabadidejében, meg egyebek, de talán pont azért megy wellnesselni "egyedül", míg te dolgozol.

Valami nem stimmel köztetek, nyisd ki a szemed, vedd észre, és beszélgessetetek.

2018. jan. 5. 12:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valahogy mégis elkerezkedni?
2018. jan. 5. 15:09
 25/25 Lifeishard ***** válasza:

Nem értem, miért vannak lepontozva azok, akik szerint ez furcsa.

Egyetértek azzal, hogy kell néha külön programokat csinálni, de én ezt az "elmegyekwellnessezniegyedülneiskeress"-dolgot személy szerint túlzásnak gondolom.

Légy résen, Tesó.

2018. jan. 5. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!