Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a barátom elmegy a közös barátainkkal öt napra nélkülem is?
Figyelt kérdés
Nem tudtam menni csak a hétvégére, mert tanulnom kellett, de a barátom ennek ellenére elutazott velük simán öt napra, pedig előtte már egy hétig nem is találkoztunk, mert akkor meg a családjával utazott el, ahova szintén nem tudtam menni, mert nagyon nehéz vizsga előtt voltam. ( komolyan mondom, ha tudtam volna menni mentem volna, de nem buktattam meg). Vasárnap hazajött, hétfőn meg ment tovább.2017. dec. 6. 10:03
1/23 A kérdező kommentje:
*nem bukhattam meg
2017. dec. 6. 10:03
2/23 anonim válasza:
Az én barátom nem menne el nélkülem 5 napra, de még 2-re se..
Pedig mi minden nap találkozunk, együtt élünk. :)
De lehet, hogy ez csak nálunk van így..
3/23 anonim válasza:
Mindenkinél más a normális. Én nem mentem volna a haverokkal, főleg, ha előtte sokáig nem találkozom veled.
4/23 anonim válasza:
Bilincs van rajta? Vagy rács a szobája ajtaján?
Ha nem akkor lehet saját élete és önrendelkezési joga.
Egy kapcsolat sem börtön, ne zárd be, mert annak nem lesz jó vége.
5/23 anonim válasza:
Én megérteném a páromat is. Neki is van szüksége a kikapcsolódásra és az utazásra, családdal és barátokkal is. Nem gondolom, hogy akkora törést okozott volna pl. a mi kapcsolatunkban, ha nem találkoztunk volna kb. 2 hétig (durvább vizsgaidőszakban volt, hogy egy hónapig nem találkoztunk vagy heti max. fél órára). Én picit önzőségnek gondolom ezt a te részedről, hogy ezen picsogsz, "dögöljön meg a szomszéd tehene is" effektusnak.
6/23 anonim válasza:
Lehet úgy gondolta, ha tanulnod kell és inkább nem zavar, akkor mindegy, hogy otthon marad vagy nem. Azt nem várhatod el tőle, hogy egyedül otthon üljön ő is, mert te tanulsz. Nekem voltak olyan vizsgáim, hogy reggel felkeltem leültem a könyvhöz este meg lefeküdtem, közben meg csak ettem és fürödtem. Koncentrálj a tanulásra! Tartja veled telefonon a kapcsolatot, vagy chateltek? Én elhiszem, hogy rosszul esik, hogy nem lehetsz velük, de szerintem ne haragudj rá ezért, ha amúgy meg szeretitek egymást, még sokszor el tudtok menni majd együtt is.
7/23 anonim válasza:
Igen, szerintem teljesen normális, mi is utazunk évente 1-2 alkalommal egymás nélkül, akár egy hétre is barátokat látogatni vagy fesztiválra (nem ugyanazt a zenét szeretjük). Meg szoktuk beszélni az időpontokat, hátha a másik tervez valami fontosat akkorra, de egyébként soha nem volt ebből gond. Őszintén nem értem, mi a problémád, főleg, hogy tanulnod kellett elvileg, szóval nem volt létszükséglet a jelenléte..
8/23 anonim válasza:
Miert ne menne? En ebben nem latok semmi rosszat. Meg 5000 ezer masik napot egyutt lehettek. Ezen nem mulik semmi.
9/23 anonim válasza:
Szerintem is normális. Ha neked tanulni kellett sok időt nem tudtatok volna úgyse közösen lenni meg így legalább biztos a tananyagra koncentráltál a pasid helyett. Én is mentem már hasonlóan nyaralni, munka miatt pár nappal később tudtam csatlakozni, engem nem zavart hogy a párom a többiekkel korábban elutazott. De ha téged ennyire zavar beszéld meg vele a dolgot.
10/23 anonim válasza:
Normális. Gondolom találkozni se nagyon tudtatok mert tanultál. Akkor miért ne ment volna el? Szolidaritásból? Ha már neked sz.r, neki se legyen jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!