Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kapom fel a vizet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kapom fel a vizet, ha a barátnőm nélkülem wellnesselget, míg én dolgozom?

Figyelt kérdés
Mondja nekem barátnőm, megy wellnesselni Egerszalókra ezen a hétvégén. Mondom az nem jó, dolgozom, miért nem szólt előbb... Jaaaa hát ő egyedül megy, mert stresszes a munkája és ki kell pihenne az embereket, mellesleg telefonon se keresse senki, mert ő relaxál... Ez csak szerintem sértő? F25
2018. jan. 4. 23:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Sose akadnék ki ilyenen. Ő pénze, ő élete, ő ideje. Kell mindenkinek az egyedül töltött idő. Ha te amúgy se tudnál vele lenni akkor nem mindegy mit csinál addig? Semmi közöd ahhoz az időhöz, amit a párod nélküled tölt.
2018. jan. 4. 23:53
 12/25 anonim ***** válasza:
76%

A régi kapcsolatom vége felé is az volt, hogy volt párom ide-ode elment, persze nélkülem, és mindig azzal jött, hogy jaa, hát én úgyis dolgozom, azért nem szólt hamarabb. Nálunk is ment az, hogy ki kell kapcsolódjon és hasonlók. A végén kiderült, hogy egy másik csaj volt a dologban.

A helyedben kicsit utánanéznék a dolgoknak. Nagyon gyanús az, hogy telefonon se keresd.

2018. jan. 4. 23:59
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
...miért ne mehetne egyedül? Nem kell, hogy minden programotok közös legyen. Ha meg te is wellnesselni akarsz, akkor beszélj meg vele egy időpontot, amikor együtt elmentek (vagy akár mehetsz egyedül is) de nem az a megoldás, hogy az egyéni terveit lemondatod vele.
2018. jan. 5. 00:08
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi szánalomhalmazt, aki egyedül nem megy sehova.
2018. jan. 5. 00:58
 15/25 anonim ***** válasza:
36%

Ne legyél ennyire mamlasz. Legalább 100%-hogy más fogja szúrni, és nem először.

Dobd ki minél előbb, ne alázz magad tovább.

2018. jan. 5. 00:58
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
Ugyan már, forídtott esetben már fel is áldoztak volna a feministák, hogy hogy képzeled.
2018. jan. 5. 01:02
 17/25 anonim ***** válasza:
27%
Ha a te pénzedet költi ilyenekre,végképp az.Mondjuk az,hogy az utolsó pillanatban szól,az se vall nagy jellemre tőle.
2018. jan. 5. 01:05
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
Én tudok olyan konkrét esetet, hogy a csaj otthon azt mondta egyedül megy pedig nem is :D
2018. jan. 5. 05:16
 19/25 anonim ***** válasza:
80%

Hát, fura. Én wellnesselni azért nem mennék el a párom nélkül, sokkal jobb kettesben kikapcsolódni.

És igen, elég gyanús. Minden rendben köztetek?

Előző kapcsolatom vége fele én is sokszor mentem egyedül ide-oda, azért mert már nem volt jó és nem akartam vele menni. Beszéljétek meg, ennek szakítás lesz a vége. 25/N

2018. jan. 5. 06:34
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
Attól fura, hogy nem hívhatod telón. Az önmagában nem ha elmegy külön, barátokkal.
2018. jan. 5. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!