Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma nélkülem szeretne elmenni bulizni. Elengedjem?
Elengedjeeeed? Nem a gyereked, hogy engedélyt kelljen kérnie, maximum megbeszélhetitek.
Kivel menne amúgy?
Szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést.
Garantálom, hogy utána nem kell ezen lamentálnod.
Ezt nem is értem. A párod nem a kiskorú gyereked, sem pedig a tulajdonod, ezért nincs szüksége az engedélyedre.
Ha hosszú távon, jól működő kapcsolatot szeretnél, akkor ez ilyen kérdéseket felejtsd el, és hagyd nyugodtan nélküled is programot csinálni időnként.
Karácsony első napján nélküled akar menni bulizni. Ez neki most a legfontosabb. És azt megmondta hogy te miért nem mehetsz vele?
De szerintem engedd el.
Csak aztán vissza ne!
Istenem...! És tényleg vannak, akiknek ilyen gondolatok futnak a fejében! Félelmetes!
"elengedjem"- mint a kutyát pisilni az udvarra
"vele menjek vagy hagyjam kicsit szórakozni" - kizárja egymást, mi?
"holnap indulnánk pihenni" - úgy is tűnik, mintha melletted lehetne... előre rápihen, hogy kibírja.
Aztán meglepődsz, hogy miért nem működik a kapcsolatotok. Teljes döbbenet, tényleg, hogy miért nem.
Igen. És vissza ne. A párod legbelül örömujjongásba fog kezdeni. Hidd el, mind kettőtöknek ez lesz a legjobb.
Amúgy meg ha te nemet mondasz ő meg menni akar, mit csinálsz? :D felnőtt ember, nem tilthatsz meg neki dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!