Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet ha megcsalom? (csak szex)
Figyelt kérdés
Tehát én őrülten szerelmes vagyok a barátnőmbe, egyszer megcsaltam amit elmondtam neki, mert megkívántam egy másik lányt, de csak a szex miatt.Barátnőmmel jó a szex, nem is ezért csaltam meg, hanem egy másik női test is felizgatott, őt is kívántam.Most próbálom vele megbeszélni hogy engedje hogy más lányokkal is szexeljek, azért nem akarom megcsalni ha nem egyezik bele mert szeretem és nem akarom hogy fájjon neki.Engem nem zavarna ha más srácokkal is szexelne.2010. jún. 3. 17:30
61/79 A kérdező kommentje:
Látjátok itt is milyen népszerű lettem, mindenki megcsodál:)
2010. jún. 3. 18:57
62/79 anonim válasza:
Azért "csodál" meg mindenki, mert még egy ilyen fäszkalapot nem szärt a világ, mint amilyen te vagy.
63/79 anonim válasza:
nem megcsodálunk, rosszul leszünk tőled.
65/79 A kérdező kommentje:
Na jó, nem hülyülök tovább:D
Igazából ezt a kérdést azért tettem fel hogy lássam mennyien ellenzik ezt, és szerencsére sokan, jó látni hogy mindenki aki válaszolt az úgy gondolja hogy akit szeretünk azt nem csaljuk meg mert fáj neki, ez így van, én is így gondolom.
2010. jún. 3. 19:05
66/79 anonim válasza:
Amúgy mindenki zsigerében az van -nekem legalábbis-, hogy ha egy sráccal el vagyok, flörtölök, már akkor kicsit lelkiismeret furdalásom van.
68/79 anonim válasza:
Te h*lye vagy szerintem! akkor nem is szereted ha így gondolkozol!vagy inkább nem a fejeddel gondolkodsz.ha egyáltalán gondolkodsz! ki az a marha aki járna veled? na egyszer még jó pofára esel!remélem!!!
69/79 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem olvasd el a legutóbbi hozzászólásomat:D
2010. jún. 3. 20:03
70/79 anonim válasza:
Ha a barátnőd frigid lenne, vagy csak havonta egyszer látnád, még megérteném, de ezt én is megcsalásnak venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!