Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátnőmet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátnőmet ha megcsalom? (csak szex)

Figyelt kérdés
Tehát én őrülten szerelmes vagyok a barátnőmbe, egyszer megcsaltam amit elmondtam neki, mert megkívántam egy másik lányt, de csak a szex miatt.Barátnőmmel jó a szex, nem is ezért csaltam meg, hanem egy másik női test is felizgatott, őt is kívántam.Most próbálom vele megbeszélni hogy engedje hogy más lányokkal is szexeljek, azért nem akarom megcsalni ha nem egyezik bele mert szeretem és nem akarom hogy fájjon neki.Engem nem zavarna ha más srácokkal is szexelne.
2010. jún. 3. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
te beteg vagy!
2010. jún. 3. 18:36
 52/79 A kérdező kommentje:

Húsz éves vagyok, inkább te tanulj testvér:D

Nem értem miért fáj az nektek ha jól érzem magam, talán irigyek vagytok hogy minden szükségletem ki tudom elégíteni?:)

2010. jún. 3. 18:39
 53/79 anonim ***** válasza:
háháh. de cuki. biztos irigy vagyok. de jobban irigylem a barátnődet:D ő legalább meg tudna veretni
2010. jún. 3. 18:40
 54/79 anonim ***** válasza:

irigyek ugyanmár. minden 2. pasit megkaphatnám, bárkivel kúrhatnék, de nem teszem, mert amit én a barátom iránt érzek, azt úgy hívják, hogy SZERELEM. te meg csak nem tudod elfogadni, hogy egy tapló állat vagy, és az összes válaszoló ellened van. remélem hamar dob a nőd, sajnálom szerencsétlent. ha szeretnéd, értékelni tudnád, hogy csak ő van neked, védenéd, meglátnád benne az összes szépségét, és nem kívánnál mást, mert ha szeretnéd, ő tökéletesen elég lenne neked, mert a szerelem kitölti az ember szívének-lelkének egészét. de ha te mással is szeretnél szexelni, és nem érdekel, ha a nőd is mással szexel, akkor nem szereted. keress olyan lányokat, akik benne vannak ezekben az alkalmi szexekben, és akikkel 'szexbarátok' lehettek. egy egészséges kapcsolat nem neked való!

15/L

2010. jún. 3. 18:44
 55/79 anonim ***** válasza:
Irigyellek természetesen, nem akarsz seggberakni?
2010. jún. 3. 18:48
 56/79 A kérdező kommentje:

18:44 jaaj ne csipogj kiscsibém:)

Én is kúrhatnék mindenkivel és meg is teszem, minek fojtsam el a vágyaimat?

2010. jún. 3. 18:49
 57/79 anonim ***** válasza:
Ha senki véleménye nem érdekel, akkor minek raktál ide föl kérdést?
2010. jún. 3. 18:51
 58/79 anonim ***** válasza:

így soha sem lesz boldog kapcsolatod, aztán ha már nem áll fel, akkor aztán majd kesereghetsz, hogy nincs melletted egy társ, nincsenek unokáid (max az egyéjszakásokból született kölkök, akik le se szarnak) akik veled lesznek.

és az üzimben a hangsúly nem azon volt, hogy bárkivel kúrhatnék, hanem a válasz többi részében, nem tűnt fel? :D

primitív paraszt.

15/L

2010. jún. 3. 18:52
 59/79 anonim ***** válasza:
Meg még azt hozzá tenném, hogy a szexuális kielégülés egy töredéke a boldogságnak. Ha tudnád mennyi mennyi boldogság forrás van. De hát te gondolom nem látsz ki a sok fantasztikus "nők" közül. És még én vagyok az irigy. Röhej vagy.
 60/79 anonim ***** válasza:
skizofrén vagy és magaddal beszélsz?
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!