Az gáz lenne ha a barátnőmet az első szex előtt (mind a ketten szüzek vagyunk) megkérném pár dologra?
Figyelt kérdés
A pár dolog alatt azt értem, hogy például ha szőrös neki lent akkor nyesse le onnan meg ilyesmik.2011. júl. 14. 14:09
1/15 anonim válasza:
Szerintem ne mondd így a szemébe,inkább célozgass és reméld,hogy érti =)
2/15 anonim válasza:
szerintem nem gond, esetleg diszkréten rákérdezhetsz h mit gondol erről. szerinte jó e ha egy lány vagy egy pasi szőrtelenít ott?
3/15 anonim válasza:
szerintem alapból borotválja, az oszt.társaim is borotválják
4/15 anonim válasza:
miből gondolod hogy szőrös? se ha elvárod tőle, remélem a tied is csupasz. én inkább előtte beszélném meg vele, hogy ki mit szeret. az lenne gáz ha élesbe szembesítenéd ilyenekkel
5/15 anonim válasza:
Remélem nem közvetlen az első szex elött akarod hanem hónapokkal elötte.Mert szerintem nem jó ha akkor ismeritek meg elöszőr egymás testét.AMúgy finoman megkérheted, de ne legyél telhetetlen mert ha nem szedi akkor elég tramu az egy nőnek h. ami évekig szőrös volt most hirtelen csupasz legyen+ha még szűz akkor biztos szégyenlős is,ez meg végkép kiüti a biztosítékot,szóval elöször csak bikini vonalnál meg max borostásra szedje le,aztán szép lassan fokozatosan el fog tűnni az egész.
6/15 A kérdező kommentje:
igen az enyém csupasz, csak nemtudom h az ővé milyen
csak tudod ugy vagyok vele hogy az első a lehető legjobb legyen :D
2011. júl. 14. 14:45
7/15 anonim válasza:
hh nem tudod? már szexelni akartok,de nem láttad még meztelenül?
Figyi,már hónapokkal az első szex előtt érdemes elkezdeni pettingelni,ezzel előkészítitek a terepet. Az első ilyen alkalommal láthatod,hogy milyen az övé. Kétlem,hogy bozontos lenne,de ha mégis,akkor tudod neki mondani finoman,hogy mi lenne ha leszedné vagy,hogy szívesen megnéznéd csupaszon is stb.
Egyébként meg szerintem nem a szőrtelenítésnek kéne lennie a legfontosabb megbeszélnivalónak az első szex előtt!
8/15 A kérdező kommentje:
tudod hogy nem az a legfontosabb dolog de azis számít szerintem am köszi :D
2011. júl. 14. 14:59
9/15 anonim válasza:
Hát engem baromira nem zavarna akármilyen is,utálom a mesztelen csigákat.
10/15 BudSpencer válasza:
legyen nálad öngyújtó....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!