Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátnőmet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátnőmet ha megcsalom? (csak szex)

Figyelt kérdés
Tehát én őrülten szerelmes vagyok a barátnőmbe, egyszer megcsaltam amit elmondtam neki, mert megkívántam egy másik lányt, de csak a szex miatt.Barátnőmmel jó a szex, nem is ezért csaltam meg, hanem egy másik női test is felizgatott, őt is kívántam.Most próbálom vele megbeszélni hogy engedje hogy más lányokkal is szexeljek, azért nem akarom megcsalni ha nem egyezik bele mert szeretem és nem akarom hogy fájjon neki.Engem nem zavarna ha más srácokkal is szexelne.
2010. jún. 3. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
Más lány örülne, ha olyan barátja lenne, aki nem csalja meg. És szerinted ez normális? Mert mondjuk az se normális, ha összevissza csinálod és nincs "szerelmi" kapcsolatod, ez csak tűrhető. De ha közben otthon tartod a kis "szerelmedet".
2010. jún. 3. 18:11
 42/79 A kérdező kommentje:

18:07

Köszi a jókívánságot:D

Egy nő sem képes tönkretenni az egómat, 30-40 évesen is ugyan ilyen leszek.Túlságosan is szeretem a női testet ahhoz hogy egy nőnél leragadjak:)

2010. jún. 3. 18:12
 43/79 A kérdező kommentje:
18:09 neked is köszönöm eme megnyilvánulást:D
2010. jún. 3. 18:13
 44/79 anonim ***** válasza:
Azért szívből remélem, hogy valaki bosszúból lesavazza a farkad.
2010. jún. 3. 18:14
 45/79 anonim ***** válasza:
100%
Ha maradt még benned egy kis tisztesség, akkor tedd ki a barátnődet. Vagy mondd meg neki, mit tervezel, és magától is elhagy.
2010. jún. 3. 18:14
 46/79 anonim ***** válasza:
100%
A normális nőstényeket (mivel te állat vagy, gondolom nem tudod mi az a "nő") nem kéne a te hülyeségeddel traktálni. Állj össze egy hasonló csajjal, aki olyan mint te, hogy össze-vissza kufircolok, de azért "szeretlek". Attól, hogy a nőket összevissza bäszod, még nem vagy menő. Lelkileg nem teszed őket boldoggá, senki nem boldog melletted. És lehet, hogy az egészből most csak annyit látsz, hogy neked legyen jó, meg hogy pinä. Egy VESZTES vagy.
2010. jún. 3. 18:18
 47/79 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen. ha nem vagy hajlandó elfogadni az igazságot akkor minek írsz ilyet, hülye?? basszus az ilyen pasik miatt mondják h minden csávó ugyanolyan te senkiházi üdv:18:09
2010. jún. 3. 18:27
 48/79 anonim ***** válasza:

engem nagyon minimálisan felizgatnak más pasik, de én szeretem a barátomat, és sohasem csalnám meg!! te beteg vagy, a barátnőd helyében felpofoztalak volna és otthagytalak volna. amúgy meg, tudod, hogy így milyen jó kis betegségeket össze lehet szedni? légy észnél! ha tényleg szereted, (amit kétlek) akkor csak őt szeresd, és csak vele szexelj, tudod erről szól egy boldog, komoly kapcsolat.

15/L

2010. jún. 3. 18:32
 49/79 anonim ***** válasza:
azért nicns bnőd meg kis hülye 15 éves vagy és ez a legnagyobb problémád. basszus tanuljá most. aztán majd jön ha kell
2010. jún. 3. 18:32
 50/79 anonim ***** válasza:
jaj bocs nem ide
2010. jún. 3. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!