Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet ha megcsalom? (csak szex)
Figyelt kérdés
Tehát én őrülten szerelmes vagyok a barátnőmbe, egyszer megcsaltam amit elmondtam neki, mert megkívántam egy másik lányt, de csak a szex miatt.Barátnőmmel jó a szex, nem is ezért csaltam meg, hanem egy másik női test is felizgatott, őt is kívántam.Most próbálom vele megbeszélni hogy engedje hogy más lányokkal is szexeljek, azért nem akarom megcsalni ha nem egyezik bele mert szeretem és nem akarom hogy fájjon neki.Engem nem zavarna ha más srácokkal is szexelne.2010. jún. 3. 17:30
31/79 anonim válasza:
Nem sajátíthat ki?
Az nálad kisajátítást jelent, ha nem nézi jó szemmel, ha mellette más lányokat kefélsz? Akkor szerintem elég sokan "kisajátítják" a párjukat. Köztük én is - és a párom is engem. De nekünk így jó, mert figyelj: EZ A NORMÁLIS!
32/79 anonim válasza:
mekkora egy roha.dék vagy, sajnálom a barátnődet, én régen kidobtalak volna, ha egyáltalán összejöttem volna veled... az utolsó válaszod hányinger keltő.
33/79 A kérdező kommentje:
17:56
Nekem meg így jó, és attól hogy a legtöbb ember olyan mint te attól nem az a normális, gondold csak végig amit leírtam.
2010. jún. 3. 18:01
34/79 anonim válasza:
De legalább arra vigyázol, hogy a barátnődet ne fertőzd meg valami nemi betegséggel? Mert az így terjed, megsúgom.
35/79 A kérdező kommentje:
Még soha nem kaptam el nemi betegséget, mindig védekezek természetesen.
2010. jún. 3. 18:03
36/79 anonim válasza:
hány éves vagy?elég kamúszaga van,vagy csak egy taplótirpák simán.
37/79 anonim válasza:
Jaaajj egyem a lelked, még védekezik is. SZERINTEM A TÁRSADALOMNAK KELLENE VÉDEKEZNIE ELLENED.
38/79 A kérdező kommentje:
18:04 hízelgő:)
2010. jún. 3. 18:05
39/79 anonim válasza:
Remélem egy elég merész és bátor kislány fogja a kibäszott nagy egódat és jól bosszút áll. Nagyobb örömöd ne legyen az életben, hogy azt a szegény barátnődet kiteszed az excsajok közé mert te olyan ártatlan vagy és kisajátítottak. Majd ha 30-40 évesen arra vágysz, hogy egy komoly kapcsolatod legyen, mert kattog a biológiai órád, remélem úgy elfelejt a társadalom, hogy senkinek sem fogsz kelleni.
40/79 anonim válasza:
rendben válaszolok a kérdésre-
azért mert egy undorító t@hó paraszt kis g**ci vagy aki kihasználja és semmibeveszi a bnőjét. és még legkevésbé sem szereti ha megcsalja. tudod mit jelent az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!