Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a barátnőmet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a barátnőmet ha megcsalom? (csak szex)

Figyelt kérdés
Tehát én őrülten szerelmes vagyok a barátnőmbe, egyszer megcsaltam amit elmondtam neki, mert megkívántam egy másik lányt, de csak a szex miatt.Barátnőmmel jó a szex, nem is ezért csaltam meg, hanem egy másik női test is felizgatott, őt is kívántam.Most próbálom vele megbeszélni hogy engedje hogy más lányokkal is szexeljek, azért nem akarom megcsalni ha nem egyezik bele mert szeretem és nem akarom hogy fájjon neki.Engem nem zavarna ha más srácokkal is szexelne.
2010. jún. 3. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
kamu
2010. jún. 3. 17:43
 22/79 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolok a kérdésedre. Azért zavarja mert KIB.SZOTTUL MEGCSALOD! Mit nem lehet ezen érteni?
 23/79 anonim ***** válasza:
100%
Én már akkor is rosszul voltam és féltékenykedtem, ha egy képen lévő lányra azt mondta, hogy szép vagy valami. Mostmár megértettem, hogy EZ normális. De ha nekem előállna, hogy kangörcse van és ha megtetszik egy lány továbbmegy annál, hogy azt gondolja "szép lány", akkor én úgy kivágnám, mint ....
 24/79 anonim ***** válasza:
100%
a kerdesre a valasz: azert zavarja basszus, mert ö tudja, hogy csak azzal akarunk lenni, akit szeretunk. tudja, h nem allatok vagyunk és visszatarthatjuk a vagyainkat. És sajnos azt is tudja, h te nem ebbe a kategoriaba tartozol és most kicsit kibukott h ekkora sggfejre aldozott X honapot. Azert zavarja, mert te azt a farkad akarod belerakni, amit elötte masban furdettel meg.
2010. jún. 3. 17:46
 25/79 anonim ***** válasza:
100%

de sze.mét az élet ez végig k.úrja a fél világot én meg egy nőt nemtok összeszedni, de az a nő aki ilyenbe belemegy az meg is érdemli :D

21f

2010. jún. 3. 17:47
 26/79 anonim ***** válasza:
100%
Tök igaza van az uccsónak. Nem vagyunk állatok, ha valakit szeretünk, akkor csak vele osztom meg a testem.
2010. jún. 3. 17:47
 27/79 anonim ***** válasza:
100%
sajnos teli van a világ ilyen fas.zokkal és pic.sákkal akik élvezetre és nem érzelemre mennek.
2010. jún. 3. 17:53
 28/79 anonim ***** válasza:

Hát elég undorító vagy... Elképzelted te már, ahogy a barátnőd egy másik pasival volt?

Te azok után még hozzá tudnál nyúlni?

Én a helyébe már úgy kivágtalak volna, mint macskát sz@rni.

Szánalmas, hogy milyen emberek vannak.

Ne add itt a dumát, hogy mennyire szereted. Ha szeretsz valakit, akkor csak ő kell neked, nem akarod megbántani, és véletlenül sem teszel olyat, ami miatt esetleg elveszítheted!

2010. jún. 3. 17:54
 29/79 A kérdező kommentje:

21f össze tud szedni bárki egy nőt, még többet is:D

Tök simán megy, csak adni kell a jófiút és elhitetni velük hogy szeretnek téged, aztán még ők könyörögnek hogy dugd meg őket:D

Hát nem tudom, lehet hogy az lesz hogy lefényképezem a kis csajt és ő lesz a következő post excsajok.hu -n.Velem ezt ne csinálja, nem sajátíthat ki.

2010. jún. 3. 17:54
 30/79 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kamu a kérdés, mert tényleg vannak ilyen hülye önző emberek.
2010. jún. 3. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!