Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet ha megcsalom? (csak szex)
de sze.mét az élet ez végig k.úrja a fél világot én meg egy nőt nemtok összeszedni, de az a nő aki ilyenbe belemegy az meg is érdemli :D
21f
Hát elég undorító vagy... Elképzelted te már, ahogy a barátnőd egy másik pasival volt?
Te azok után még hozzá tudnál nyúlni?
Én a helyébe már úgy kivágtalak volna, mint macskát sz@rni.
Szánalmas, hogy milyen emberek vannak.
Ne add itt a dumát, hogy mennyire szereted. Ha szeretsz valakit, akkor csak ő kell neked, nem akarod megbántani, és véletlenül sem teszel olyat, ami miatt esetleg elveszítheted!
21f össze tud szedni bárki egy nőt, még többet is:D
Tök simán megy, csak adni kell a jófiút és elhitetni velük hogy szeretnek téged, aztán még ők könyörögnek hogy dugd meg őket:D
Hát nem tudom, lehet hogy az lesz hogy lefényképezem a kis csajt és ő lesz a következő post excsajok.hu -n.Velem ezt ne csinálja, nem sajátíthat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!