Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindjárt bőgök! Én reagálom túl? 24/L
Szóval van egy srác, 26 éves, akit 1 hónapja ismerek, de már rögtön az elején megkért, hogy legyünk együtt, járjunk. Pont, ennyi, semmi azért, mert tetszem neki vagy valami. Mindegy, én örömmel mondtam igent, mert nekem ő nagyon is tetszett, minden tetszik rajta, egyszerűen megfogott. Második randin már meg is csókolt, és azóta is minden alkalommal csókolóztunk, nem is keveset. Boldog voltam, viszont egy valami zavart, mégpedig az, hogy soha nem mondja, hogy tetszem vagy kedvel, ne adj'Isten, szeret. Van szerelem első látásra, mert ez részemről az volt. Ahogy egyre jobban megismerem, egyre jobban szeretem. Én megszerettem őt, és mivel állandóan megcsókol, azt hittem, valamit ő is érez.
Ma kijött szóra msn-en, hogy ő még nem biztos magában, sem abban, hogy vannak-e benne egyáltalán érzelmek. Én megírtam erre, hogy itt arról is szó van, hogy azt se tudja, hogy egyáltalán lesznek-e, erre írta, hogy pontosan. Elköszöntem és kiléptem gyorsan, otthagytam, azóta meg a sírás kerülget.
Én reagáltam túl? Én vártam túl sokat 1 hónap után? Miért csókolt meg minden alkalommal és olyan hosszan, miért bújt hozzám, miért játszotta, hogy szeret? Igaz, mondani sose mondta, az feltűnt. Most mi lesz? Nem jött utánam, nem keresett, belenyugodott, hogy kiléptem. Tényleg nem szeret. Mit csináljak? Miért nekem kellett előbb beleszeretnem? HA NEM SZERET, MIÉRT CSÓKOLT MEG ANNYISZOR?? Miért...?? miért??
főzz egy finom bauxit bauxit főzeléket, attól tuti megnyugszol;)
Valahogy éreztem, hogy humorra fogjátok vinni, kicsit sok lett utóbbi időben itt a babinénis-bauxitos marhaság, de légyszi, most inkább mellőzzétek.
Az elsőnek mondom, hogy úgy írtam, hogy érzem magam, magyarul bőgök, mint a zálogos tehén, de az téged ne zavarjon!
Tudod a férfiak nehezen mondják ki azt a szot hogy "szeretlek".
Adj neki egy kis időt.
De szerintem ha egy picit is ugy érzi hogy szeret akkor jelenkezni fog.
De ha nem jelentkezik, akkor jelenkezz te és beszéljétek meg, és kérd meg hogy öszintén mondja el mit érez, mit akar tölled..
hogy=ahogy
22/L, neked köszönöm a választ, de mondd meg, légyszi, tényleg nem lehet ebből később se semmi? Semmi reményem, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!