Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 eves vagyok, mindjart 14 es meg nem volt baratom! Ez most ciki? Am. Es ha majd fognak cikizni mit tegyek?
19 éves vagyok, még nem volt barátom, és szűz vagyok.
Ez most ciki? Mert én nagyon nem érzem annak.
most 15 és 16 leszek és nem volt barátom eddíg mert most úgy tűnik hogy lesz
de ha nem akarsz kurv@ lenni akkor nem ciki
Komolyan mondom, ez fáj. Nagyon fáj.
Ciki? Nem térek magamhoz... Tudod, mi a ciki? Hogy a mostani 12-13 évesek tizennyolcnak képzelik magukat. Gyerekek. És hülyeséget csinálnak akkor, hogyha minden érzelem nélkül belemennek valamibe, hogy "az ne legyen ciki"... ha engem szekálnának, meg is lenne a véleményem róluk.
14/L
Attól, mert vkinek van 14 évesen barátja, még nem qrva, kedves előző ;)
akkor lenne az ha már túl lenne jó páron..
Amúgy nem ciki és nem hinném h bárki piszkálna miatta.Én most vagyok végzős, és egyik osztálytársnőmnek csak ebben az évben lett barátja, mégsem piszkálta senki ezért.
18 évesen volt először barátom, szóval 14 évesesn nem ciki..
különbenis idő míg megtalálod azt, aki igazán becsülni és szeretni fog téged.
ha nagyon zavar, akkor találj ki valami mesét, hogy volt a nyáron pasid pár hónapig, de vége lett nyár végére,...
vagy vállald magad...
26 L
Sztem sem ciki! Mit szólhattam volna én, hogy 24 éves koromig nem volt nekem sem... és most sem érzem azt, h lenne mellettem vki.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!