Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13 eves vagyok, mindjart 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 eves vagyok, mindjart 14 es meg nem volt baratom! Ez most ciki? Am. Es ha majd fognak cikizni mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ez nem ciki, ez undorító!!! hogy képzeled??? azonnal menj ki az utcára és k**asd szét magad az 1. szembejövővel... ha kutya az se baj... idióta... -.-
2010. jún. 22. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
azta k.va élet!!!ez most komoly kérdés?ha igen felakasz.m magam!21L vagyok,és még nem volt komoly kapcsolatom,azt hiszem apáca leszek...jó ötlet szerintetek?neked is ezt ajánlom!=)jah hozzá teszem szűz vagyok...
2010. jún. 22. 14:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Tanulással törődnél inkább majd ráérsz fiúzni..Ha meg nem így látod bocs hogy írtam
2010. jún. 22. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyin orulok hogy ien valaszokat adtatok,mert en is igy gondoltam,de a mai vilagban azt hitten hogy ez ciki!
2010. jún. 22. 16:05
 15/16 anonim válasza:
Szard le..Nem kell barát se barátnő..majd ha idejét érzed hogy kell valaki akkor legyen...
2010. jún. 22. 16:24
 16/16 anonim ***** válasza:
06.22 12:07-nek nem zavar h teis 14 vagy mint a kérdező (nemsokára) és a válaszodból ítélve teis 18-nak képzeled magad
2010. jún. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!