Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hisztis a barátnőm amikor megvan neki?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem miért van az, ha megjön neki 5 napig ordibál, sértődékeny, féltékenykedik.Más nőkön például a kolléganőimön nem látom mikor van meg nekik mert normálisan civilizált ember módjára tudnak viseselkedni az év minden napján.Exeimnek mindig amikor megjött vettek be egy fájdalomcsillapítót és utána folytatódott az élet, viszont a jelenlegi párom csak veszekedni szokott a ciklusa alatt.Miért van ez?2017. dec. 19. 12:58
31/34 anonim válasza:
Kedves! 12 eves koromtol masbol se allt az eletem, csak orvosi kivizsgalasokbol. Soha nem talaltak semmit. Nogyogyaszt, kardiologiat, neurologiat, belgyogyaszatot, endokrinologiat, urologiat, mindent, ami letezik megjartam nem egy izben. Meg agydaganatot es epilepsziat is kerestek. Soha nem talaltak sehol semmit. Annyit tudtak mondani, hogy ki kell birni, ez ilyen es valoszinuleg csak rosszabb lesz. Ez van, tul kell elni. A gorcsokre se hasznalt soha semmi, pedig a napi adagom volt egy fel level nospa, algopirin, 2 analgesin, a flector nem hasznalt semmit. Ezek se nagyon, igy is sokszor az ugyeleten kotottem ki, mert meg se birtam mozdulni, hullamokban jottek a gorcsok, a falat le tudtam volna kaparni. Komolyan mondom, inkabb egy ikerszules. Megvaltas volt szamomra a fogamzasgatlo, megszunt minden problemam tole. Csak attol felek, hogy mi lesz, ha el kell hagynom. Arra jutottak, hogy genetika, amit edesanyam hasonlo kinjai csak megerositettek. Ez van, egyutt kell vele elni.
32/34 anonim válasza:
30: hmm ezt nem is tudtam, köszönöm. :)
Azt hittem, hogy ez inkább nyugtató, biztonság érzet miatt volt, hogy jól esett neki. :)
33/34 anonim válasza:
Az érzés is fontos: hogy ott vagy neki, és biztonságot adsz... de nem csak ez van.
Egyrészt, ha ráteszed a kezed a hasára, és melegíted egy kicsit, az is csökkenti a görcsöket. Takard is be, az is jó.
Másrészt ilyenkor, ha van benne egy kicsi szexualitás - nem sok, csak kicsi - az is jó hatással van.
Például öleld át és bújjál hozzá.
Ja, és ha kicsit jobban lesz, ne gondolj rögtön szexre!
Olyankor még helyre kell jönnie, magához kell térnie.
Nem múlik el a görcs azonnal, csak csökken, és ettől érzi jobban magát.
De lehet ölelgetni és csókolózni :-)
34/34 anonim válasza:
33: Igen tudom, köszönöm! :) Ha lesz megint lehetőségem, akkor ugyanígy fogom csinálni. (Szingli vagyok :D) :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!