Hogyan tudtál kibékülni azzal, amikor rádöbbentél, neked extra hisztis és akaratos gyereked született, és nagyon nehéz idöszak vár rád?
Van egy alap temperamentumuk, amivel születnek, ezt meg kell szokni.
Amúgy alakítható egy gyerek, de vannak alaptulajdonságaik, amiket hoztak magukkal, és ezzel nem tudsz mit csinálni. El kell fogadni.
Az én lányom extrán érzékeny. Nekem ezt volt nehéz elfogadni. Konkrétan mindenen sírt, amin csak lehetett, mindent a szívére vett. Idővel ez alakult, mert most már 5 éves, és nem sír mindenen már, viszont még mindig érzékeny, és ezzel küzdeni fog egész életében. Én nem vagyok valami érzékeny típus, így furcsa volt, hogy ő meg nagyon az. Nehéz volt kezelni, nehéz volt ehhez jól állni, de ő ilyen. El kell fogadni.
Sógornőm lánya meg extrán akaratos és önfejű! Akár büntetik, akár nem, akkor is azt csinál, amit akar. Kemény kiscsaj. Ők is küzdenek vele. De az apja pont ilyen. Hiába akarta őt bárki is alakítani, még 37 évesen is ilyen. Ez van. El lehet őt kerülni. De a saját gyerekedet nem lehet elkerülni. Meg kell szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!