Akinek extra beteges a babája, ilyen gyakran az? Valami immunerősítő?
Figyelt kérdés
9 hónapos és már 3szor szedett antibiotikumot2015. jan. 20. 12:55
1/4 anonim válasza:
Az én fiam is 9 hónapos (koraszülött), folyamatosan beteg mert a nagytesó hazahozza a betegségeket. Eddig 2-szer írtak neki antibiotikumot, de csak 1-szer kellett szednie mert közben kórházba került és ott mondták hogy az orvos feleslegesen írt fel antibiotikumot. Sajnos ilyen piciknek nincs immunerősítő, max Cebion c vitamint szoktam néha adni neki, majd 1 éves korától mehet a Cebion multivitamin, az nagyon jó, nálunk a nagytesónak sokat segített mert ő is nagyon beteges volt amikor közösségbe került. Ha valaki ír immunerősítőt, annak én is nagyon örülnék.
2/4 anonim válasza:
Sajnos az idő egyedül... az immunrendszernek meg kell tanulnia védekezni. Sok vitamin (táplálékban), sok séta odakinn. ÉN kint is altatok napi egyszer, ha nincs eső, vagy köd.
3/4 shajni válasza:
Szia!
Az én kisfiam most 10 hónapos.Mióta tesója megkezdte az ovit azóta két hetente beteg szegény picurkám. Most írt fel nekünk immunerősítőt a gyerekorvosunk. Isopriponisine a neve(remélem jól írtam le a nevét :-) ). Még csak két napja szedi, nem tudom hatni fog-e. Egész télen Cebiont adtam neki,de az semmit nem használt.
Jobbulást nektek is!
4/4 shajni válasza:
Előző vagyok,a helyes neve az immunerősítőnek:Isoprinosine
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!