Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen hisztis a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hisztis a barátnőm amikor megvan neki?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem miért van az, ha megjön neki 5 napig ordibál, sértődékeny, féltékenykedik.Más nőkön például a kolléganőimön nem látom mikor van meg nekik mert normálisan civilizált ember módjára tudnak viseselkedni az év minden napján.Exeimnek mindig amikor megjött vettek be egy fájdalomcsillapítót és utána folytatódott az élet, viszont a jelenlegi párom csak veszekedni szokott a ciklusa alatt.Miért van ez?
2017. dec. 19. 12:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%

Azt kell megértened, hogy minden lánynál/nőnél máshogyan játszódik le és máshogyan is viselik. Nekem például hála istennek csak nagyon ritkán szokott görcsölni a hasam, de akkor olyankor nagyon...egyedül a flector az, amivel kibírom (bár ez igazából minden fájdalomra igaz, nekem semmilyen más gyógyszer nem használ). Ugyanakkor mindig nagyon sz@rul érzem magamat, fáj a fejem, hányingerem van (és sokszor előfordul, hogy reggelente hányok is), szédülök, valamint eleve az sem kellemes, hogy folyik belőled a vér...Igazából nincsen olyan élethelyzet, szituáció, amire azt mondom, hogy menzesz alatt jól érezném magamat, mert egyszerűen olyankor tiszta gusztustalannak, igénytelennek érzem magamat, fel vagyok puffadva, rossz a közérzetem és végig azon parázok, hogy mikor tudok kimenni a mosdóba...Legszívesebben aludnék egész nap, de nyilván a munkahelyére vagy iskolába be kell járnia ilyenkor is az embernek mert vannak kötelességek, el kell intézni dolgokat stb., és ilyenkor az ember azért megpróbálja magát összekapni és kicsit jobb formáját hozni (csinosan, igényesen megjelenni és az emberekkel is normálisan bánni, odafigyelni mindenre, a munkádat és feladataidat is ugyanúgy normálisan elvégezni mint máskor stb.), de szerintem ez egyáltalán nem könnyű és a nap végére vagy otthon már nem biztos, hogy ez ugyanúgy megy...Ilyenkor én sokkal fáradékonyabb vagyok és sokkal alacsonyabb a tűréshatárom, úgyhogy könnyen felidegesítem/elsírom magam olyan dolgokon, amikre egyébként máskor csak legyintek egyet vagy fel sem tűnnek. Azt tapasztaltam, hogy ilyenkor az a legjobb, ha türelmesek és megértőek velem, vagy legalább békén hagynak és nem traktálnak minden hülyeséggel, nem kritizálnak stb. és pláne nem osztogatnak tanácsokat vagy nem próbálják meg elmagyarázni, hogy ez csak egy kis semmiség és az igazi nőknek ez meg sem kottyan...(ilyeneket általában eddig nőktől halottam és nekem ez a halálom, utálom, mikor kérés nélkül meg akarják mondani nekem, hogy mit hogyan kellene kezelnem, hogyan kellene viselkednem és mit csináljak stb...)

Úgyhogy ennek röviden és tömören annyi a titka, hogy minden ember más és vannak, akiknek ez valóban meg sem kottyan és ugyanúgy élik meg ezeket a napokat is, mint a többit, míg vannak, akik sokkal rosszabbul... Szerintem ilyenkor a legjobb, amit tehetsz az az, hogy nem szállsz bele a vitákba, nem veszed fel amiket mond stb., hanem betudod annak, hogy most megjött neki és ilyenkor érzékenyebb, ingerültebb stb., de kb. a felét sem gondolja komolyan, annak amit mond. Próbálj vele türelmesebb, megértőbb lenne, szeretgesd meg, éreztesd vele, hogy szereted és örülsz neki, hogy melletted van, ilyenkor is szépnek látod őt és érezze, hogy te is ott vagy vele és számíthat rád, esetleg lepd meg valami kis aprósággal stb., nem azt mondom, hogy ilyenkor ki kell nyalni a fenekét, de szerintem ezek olyan apróságok, amik nem kerülnek nagy erőfeszítésbe, ugyanakkor mégis sokat segítenek.

2017. dec. 19. 14:01
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Én megbeszéltem a férjemmel, hogy ami ilyenkor elhangzik azt vegye semmisnek.

Ha nő lennél megértenéd.

2017. dec. 19. 14:07
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
Egy munkahely màssabb mikor nekem is meg van akkor is tartom magam nem kiabàlok mivel emberekközt mozgok nem viselkedhetek folyton igy mert meg van.Otthon a parommal mássabb vagy csalàdi környezetben ott mar jobban kiadom a dühömet.
2017. dec. 19. 14:35
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, amikor annyira beteg vagy, hogy nincs türelmed semmihez. A nők ezt minden hónapban átélik. Szerintem érthető, hogy kissé türelmetlenebbek ilyenkor.
2017. dec. 19. 14:39
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

A férfi hormonszintje nagyjából állandó, a nőknek meg havonta ingadozik. Nem csak a vérzés idején, hanem peteéréskor is.

Nem csoda, ha változik a viselkedésük.

Neked is oda kell figyelned ilyenkor, de neki is (pl. a vizsgálat, amit írtak).

2017. dec. 19. 14:52
 16/34 anonim ***** válasza:
5%

"Otthon a parommal mássabb vagy csalàdi környezetben ott mar jobban kiadom a dühömet."

Ők nem érdemelnek tőled önkontrollt?

2017. dec. 19. 14:54
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
Csak egy hétig magadba folytani az érzéseidet nem valami egészséges. Munkahelyen/iskolában muszáj, de hazaérve, otthoni környezetben ki kell adni. Nyilván nem kell megenni a párod dühödben, de érthető, ha otthon az ember nem türtőzteti magát annyira. Ez pl olyan, hogy otthoni ruhában csak otthon vagyok, abban nem megyek dolgozni.
2017. dec. 19. 14:57
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a kolleginâk tartjàk magukat mivel munkehelyen vagytok te ezt làtod de azt màr nem látod hogy mikor hazaérnek hogy mekkora hisztit lecsapnak .Olyan nő nincs akit nem visel meg a havija .
2017. dec. 19. 15:16
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már sok mindent leírtak, én most egy kis reménysugarat szeretnék neked felcsillantani, hogy nem az az egyetlen lehetőséged, hogy csendben tűrj. Látod itt is hány nő tudja magáról, hogy hisztis? Utólag mindenki belátja, ha rosszul viselkedett. Amikor távoztak a testéből a démonok, akarom mondani a vérzése végére ért beszélgess vele erről. Biztosan tud praktikus tanácsokat adni, hogy mi működik nála ilyenkor. Ezt a beszélgetést jó párszor meg kell még csinálnod, de megéri, mert idővel ő is egyre jobban fog uralkodni magán. A párom extrém türelmes, és amikor kezdem felhúzni magam és ő annál lágyabban szól hozzám ez olyan, mintha fejbe kólintanának és észhez térek. Elszégyellem magam, bocsánatot kérek és jobban odafigyelek, ha kell lenyelem a békát, hogy aztán két óra múlva rájöjjek nem is volt semmi. Nekem sokat javult az önuralmam a párom mellett, de még mindig nagy koncentrációt igényel. Ez nem egy örökké való dolog, kitartással és szeretettel sokat lehet rajta javítani! Hozzátenném, hogy nekem szerencsém van, ici-pici görcsökön kívül semmilyen tünetem nincs, csak ez a túlérzékenység. Ja, meg a bőrképem is csodálatos ilyenkor. :D Na ez külön kiborít, hogy ilyenkor egy rút kiskacsának érzem magam.
2017. dec. 19. 15:22
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

engem a PMS akaszt ki, nem is maga a menszes, hanem az előtte lévő 4-5nap, nekem felüdülés amikor megjön. 3napja feszül a mellem, álmos vagyok, mostanában 4körül felébredek mert fáj a pocim-jelzi, h nemsokára bekopogtak piroska XD

ingerült vok, pedig alapvetően egy jámbor nő vagyok, de tegnap pl. a bicikliúton kb. 3embert ordítottam le, vagy majdnem csaptam el, mert k-va bénák elém jöttek stb. máskor ezeket nem is veszem fel, csak kikerülöm.

szóval ez a hormoningadozást minden nőt érint, vagy ilyen vagy olyan tünetekkel.

jelzem, amikor párkapcsolatban éltem-ergó kaptam ölelést u know wink wink. akkor nekem alig voltak tüneteim, mert a s-ex hormonok segítettek, az akkori páromat kitanítottam mit kell ilyenkor csinálni velem. szeretgessen meg én is meleg kádfürdőket vettem, levendulásat ami nyugtatja az idegeimet. most is ilyen illóolajat kentem a csuklómra-nekem hat, leszedi az ideget. ha ez sem segít akkor gyógynövényeket szedek- iszok-citromfűteát, orbáncfűteát. akár görcsoldó teakeverékeket.

mint pasi, gondolom nehéz ezt megérteni, de ha nem állsz bele a veszekedésbe, cserébe hozol neki vmi finomat, megmasszírozod, néztek együtt vmi jó filmet amit ő választ pl. sztem simán átvészelhető ez az időszak is.

2017. dec. 19. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!