Amikor megvan a havija a bnőmnek nagyon hisztis és ha pl megkérdezem h "hogy vagy? " akk az a baj ha nem kérdezek ilyet akk meg azt mondja h engem nem érdekel h mi van vele. Meg mindenért veszekedik. Már unom. Szerintetek mit csinaljak?
Képzeld, hormonok. Én is ilyen vagyok, érzékeny és ideges azokban a napokban.
Szerintem jobb lesz ha megszokod, mert sok lány ilyen.
Én megpróbálnám kerülni a konfliktust, amennyire lehet, jobb híján. Nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni, bár ilyenekkel nincs tapasztalatom. Én mondjuk nő vagyok és abszolút semmit nem változtat rajtam a menses. Van, hogy az ember idegesebb valamilyen okból, de azért igazságtalannak talán nem kéne lenni. Ha később sem kér bocsánatot, én beszélnék vele, hogy azért mégis, ne engem büntessen azért, amiről nem én tehetek.
Én utálok veszekedni, elzárnám magam, ha a normál valója miatt együtt is lennék vele.
Szólj rá, hogy moderálja magát.
Nekem is fáj, szar, de nem a barátomon vezetem le a dolgot, mert nem állat vagyok, hanem gondolkozó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!