Magyar Medina kérdése:
Ha ciki ha nem megkérdezem! Mi ez a folyás?
Figyelt kérdés
már 3x voltam dokinál használtam canestent meg más kúpokat amit felírt,szájon át szedhető ilyesmi gyógyszereket.
elmúlt a viszketés...de ilyen fura sűrű fehér folyás maradt...
elakarok menni dokihoz..de már unom
segítsetek!!!!!!
2013. jan. 24. 18:10
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy az az alap fehér folyásod. Én is jártam úgy, hogy egyszer csak megváltozott. Sokkal több lett, de azt mondták normális.
2/5 anonim válasza:
ha fehér, vagy színtelen és szagtalan akkor normális folyásról beszélünk és felesleges elmenni vele dokihoz.
3/5 anonim válasza:
Ha csak fehér vagy átlátszó, nem büdös, nem túrós, és semmi tüneted nincs, akkor az sima fehérfolyás, ami tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől.
4/5 anonim válasza:
Nekem csökkent, amikor frzyderm ph4-es mosakodót kezdtem használni. Amúgy nem tudsz vele nagyon mit csinálni, erre nincsenek gyógyszerek. Egyszer több van, egyszer kevesebb.
5/5 anonim válasza:
Sajnos ez természetes, amin nem tudsz változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!