Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen hisztis a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hisztis a barátnőm amikor megvan neki?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem miért van az, ha megjön neki 5 napig ordibál, sértődékeny, féltékenykedik.Más nőkön például a kolléganőimön nem látom mikor van meg nekik mert normálisan civilizált ember módjára tudnak viseselkedni az év minden napján.Exeimnek mindig amikor megjött vettek be egy fájdalomcsillapítót és utána folytatódott az élet, viszont a jelenlegi párom csak veszekedni szokott a ciklusa alatt.Miért van ez?
2017. dec. 19. 12:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, miért? Mert mondjuk folyamatosan- tompán fáj a méhe, szorulása van, vagy épp fosik, hányingere van, hány, gyenge, stb.
2017. dec. 19. 16:45
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
En mielott nem szedtem foggatlot lepten-nyomon elajultam a gorcsoktol menzesz alatt, allandoan azfejem ugyeletre kellett jarni injekcioert. Van akinek rosszabb
2017. dec. 19. 18:30
 23/34 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Próbálj ki öt napig vérezni, közben fáj a hasad, a fejed, én pl szédülni meg hányni is szoktam, de egyénenként váltakozik, miközben a hormonjaid össze vissza ugrálnak. 'oszt majd meglátjuk, te hogy viseled :D

Egy kollégának nem teregetsz ki mindent, meg nem állsz le hisztizni, de mondjuk a párodnak már hamarabb, szerintem.

2017. dec. 19. 19:13
 24/34 anonim ***** válasza:
36%

Azért nagyon ne takarózzatok a hormonháztartásotokkal lányok, mert az azért a pártoknak is van, melyre ilyenkor ti vagytok közvetlen hatással. Ha játszod ezt a hülyeséget, hogy fogadja csak szépen el, hogy egy sárkány vagy, akkor bizony az adrenalin szintjére vagy befolyással és mivel te is lazán levezetés rajta a hormonhisztid, ilyen alapon ő is lazán le fogja. Azt a pár tanácsot kéne megfogadni lányok, hogy valamit keressetek ami működik és azt ilyenkor alkalmazzátok, mert könnyen sírás lesz a vége. Minden esetre meg semmiképp ne lepődjetek.

31/f

2017. dec. 20. 04:03
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem takaróznak, csak lepontoznak mindenkit, aki nem nekik helyesel. Gratulálok nekik!
2017. dec. 20. 08:38
 26/34 anonim ***** válasza:
58%
De aki ennyire rosszul van, miért nem vizsgáltatja ki magát? (Hányás, ájulás, nagyon erős fájdalom stb.) Azért az nem normális, és rém kellemetlen, ha minden hónapban napokra leáll az élet. Nem biztos, hogy rögtön az első orvos komolyan veszi. De akkor menni kell a következőhöz. Komolyan, miért jó szenvedni?
2017. dec. 20. 08:46
 27/34 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő rosszul van ilyenkor, a hányás, hasmenés, görcsök, gyengeség, fejfájás úgymond "természetes velejárók". Az ájulás szerintem sem normális, de az összes többi sajnos igen.
2017. dec. 20. 09:03
 28/34 anonim ***** válasza:
45%

úgymond "természetes velejárók"

A fenét.

Ebből egy-kettő, és azok sem mindig. Ritka az, hogy ez mind jelentkezzen.

Senki ne mondja azt, hogy mindig, mindegyik tünet ott van, és teljes erővel...

2017. dec. 20. 09:06
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

20-as totál megértelek és minden nőt is :)

3 nő között nőttem fel, két lánytesóm ebből fokozottan erős periódussal bírt míg közösen éltünk, fedő melegítés és társaival és nagy adag megértéssel vérteztem fel magamat a jövőre nézve anno. :) Saját páromnak is igyekeztem jobbá tenni, hogy kicsit könnyebb legyen neki. Tudom, hogy technikailag nem jelent semmit ha rajtahagyom a kezem, (nem tudok kézrátétellel gyógyítani), a hasán, de a másiknak ez jó érzés akkor is. Vannak nők akik persze extra nyűgösek, nem is tudom hibáztatni őket. Biztos nem cserélnék az tuti XD

Csak hozzáállás és érzelmi intelligencia kérdése az egész ;)

2017. dec. 21. 13:30
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

"technikailag nem jelent semmit ha rajtahagyom a kezem"

Ez nagy tévedés!

A közepes görcsöket nagyon jól lehet így csökkenteni, tapasztalat... az erőseket sajnos nem, az más kérdés.

De biztos jól esik neki.

2017. dec. 21. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!