Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hisztis a barátnőm amikor megvan neki?
Próbálj ki öt napig vérezni, közben fáj a hasad, a fejed, én pl szédülni meg hányni is szoktam, de egyénenként váltakozik, miközben a hormonjaid össze vissza ugrálnak. 'oszt majd meglátjuk, te hogy viseled :D
Egy kollégának nem teregetsz ki mindent, meg nem állsz le hisztizni, de mondjuk a párodnak már hamarabb, szerintem.
Azért nagyon ne takarózzatok a hormonháztartásotokkal lányok, mert az azért a pártoknak is van, melyre ilyenkor ti vagytok közvetlen hatással. Ha játszod ezt a hülyeséget, hogy fogadja csak szépen el, hogy egy sárkány vagy, akkor bizony az adrenalin szintjére vagy befolyással és mivel te is lazán levezetés rajta a hormonhisztid, ilyen alapon ő is lazán le fogja. Azt a pár tanácsot kéne megfogadni lányok, hogy valamit keressetek ami működik és azt ilyenkor alkalmazzátok, mert könnyen sírás lesz a vége. Minden esetre meg semmiképp ne lepődjetek.
31/f
úgymond "természetes velejárók"
A fenét.
Ebből egy-kettő, és azok sem mindig. Ritka az, hogy ez mind jelentkezzen.
Senki ne mondja azt, hogy mindig, mindegyik tünet ott van, és teljes erővel...
20-as totál megértelek és minden nőt is :)
3 nő között nőttem fel, két lánytesóm ebből fokozottan erős periódussal bírt míg közösen éltünk, fedő melegítés és társaival és nagy adag megértéssel vérteztem fel magamat a jövőre nézve anno. :) Saját páromnak is igyekeztem jobbá tenni, hogy kicsit könnyebb legyen neki. Tudom, hogy technikailag nem jelent semmit ha rajtahagyom a kezem, (nem tudok kézrátétellel gyógyítani), a hasán, de a másiknak ez jó érzés akkor is. Vannak nők akik persze extra nyűgösek, nem is tudom hibáztatni őket. Biztos nem cserélnék az tuti XD
Csak hozzáállás és érzelmi intelligencia kérdése az egész ;)
"technikailag nem jelent semmit ha rajtahagyom a kezem"
Ez nagy tévedés!
A közepes görcsöket nagyon jól lehet így csökkenteni, tapasztalat... az erőseket sajnos nem, az más kérdés.
De biztos jól esik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!