Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a szülinapom. Mit csináljak?
enyém is elfelejtette, nem csak valentin napra nem mondott annyit, hogy boldog valentint, pedig én vittem neki mézeskalács sziveket, de a szülinapom is elfelejtette, mer keverte hogy 20 vagy 22, akkor sek öszöntött fel szóba se, csak annyit mondott, hogy bocsi, hüle vagyok, de majd kapsz ajándékot kövi hónapban, közös ké lett volna, elvileg keretet már megvette előtte, de még mindig nincs ajándék, most lesz fizu, kiváncsi leszek
mondtam neki, mondta h jaj de buta, elfelejtette, meg h kapok valami mást is, erre kérdezte h feltöltse e a kártyámat, mondtam neki mindegy, nem én fogom neki mondani h töltse fel, ha akarja feltölti ha akarja nem, én sose kérek senkitől semmit
ráadásul most nőnap van, és nőnapon van a névnapja, és én felköszöntöm arra is, gondolom ő nem vesz semmit, de még csak mondani se fogja, h boldog nőnapot
pedig minden csaj kap a párjától nőnapra vagy valentinra virágot, a születésnapjukat meg főleg nem felejtik el
pláne h én ism indig felköszöntöttem őt, persze a volt csajának a szülinapját nem felejti el, meg karácsonykor üdvözletet küldeni neki, pedig a csaj sose válaszol vissza, azt se hogy viszont, azt se h köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!