Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elfelejtette a féléves évfordulónkat. Mit tegyek?
Jövőhét szombaton leszünk féléve együtt,kérdeztem tőle,hogy mit fogunk csinálni szombaton,erre rávágta,hogy Ő kimegy a haverjaival a bmx parkba,este meg elmennek moziba,de mehetek velük,ha szeretnék,mert pár haverjának jön a barátnője is,szóval nem lennék egyedül.
Wtf?!
Én nem a beképzelt haverjaival akarom megünnepelni ezt,hanem vele,kettesben.
De ez olyan rosszul esett,nem mondtam rá semmit,csak annyit,hogy 'majd megbeszéljük'.
Mit csináljak?Elmondjam neki,hogy semmi kedvem nem lesz akkor a moziban ülni és hogyrosszul esik,hogy egy ilyen fontos dátumot elfelejtett?
Oké,hogy nekem Ő az első barátom,neki meg már volt jónéhány barátnője,de azért erre emlékezhetne :(
14/L (Ő is 14 éves)
Jó,ez most mindegy.
A lényeg az,hogy elfelejtett egy számomra fontos dátumot és le sem esik neki !
Mi az úristen az a fél éves évforduló? Úgy tudom ÉVfordulónak hívják. Magyarán minden ÉVben 1 azaz egy darab van.
Kevesebb Százszorszép magazint olvass, és ne idegeskedj az ilyesmiken.
Jahh hát a fiúk mindig elfejtik a féléves évfordulót( meg persze a hónap fordulót is:))..mert mivel szrintem ők nem számolják..Szrintem elég ha kiírod fészre :)
14 L
bolondság, évforduló? minek? féléves? röhej..
szülinap, télapó, karácsony, valentinnap, esetleg névnap. Igen.
évforduló NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!