Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elfelejtette a féléves évfordulónkat. Mit tegyek?
Jövőhét szombaton leszünk féléve együtt,kérdeztem tőle,hogy mit fogunk csinálni szombaton,erre rávágta,hogy Ő kimegy a haverjaival a bmx parkba,este meg elmennek moziba,de mehetek velük,ha szeretnék,mert pár haverjának jön a barátnője is,szóval nem lennék egyedül.
Wtf?!
Én nem a beképzelt haverjaival akarom megünnepelni ezt,hanem vele,kettesben.
De ez olyan rosszul esett,nem mondtam rá semmit,csak annyit,hogy 'majd megbeszéljük'.
Mit csináljak?Elmondjam neki,hogy semmi kedvem nem lesz akkor a moziban ülni és hogyrosszul esik,hogy egy ilyen fontos dátumot elfelejtett?
Oké,hogy nekem Ő az első barátom,neki meg már volt jónéhány barátnője,de azért erre emlékezhetne :(
14/L (Ő is 14 éves)
Légyszi szálljatok már le erről,hogy évforduló-nem évforduló...
Dobni nem akarom,mert szeretem és Ő is engem(a hisztijeimmel együtt).
a kulcsszó a végén van: 14 évesek vagytok...
volt jónéhány barátnője? 14 évesen? jó nagy kamugép lehet...
hát arra jutottam hogy ezt inkább nem kommentálom tovább...
Nem kamugép,kint volt facebookon is mindig,hogy kivel van kapcsolatban és láttam is néhány barátnőjét.De ezek nem voltak olyan hosszú kapcsolatok,velem van a legtöbb ideje.
Lehet,hogy hülyeség,de nekem fontos ez a dátum.
A feleséges pasival értek egyet, az én férjemnek dunsztja nincs, hogy mikor jöttünk össze de a legjobb, hogy nekem kb a hónap dereng és van, hogy az évet is elvétem :D Pedig csak 5 éve volt... vagy 6 ;))
Mondjad neki, hogy fél évesek lesztek, de meg ne sértődj ezen, butaság.
A lényeg, hogy szeretitek egymást és jól elvagytok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!