Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy a párod elfelejtette a szülinapodat?

Figyelt kérdés

Nekem ez azért furcsa, mert ha engem álmomból felkeltenek, akkor is megmondom, hogy mikor van a szülinapja.

Nekem ebből az jött le, hogy neki kevésbé vagyok fontos, mint ő nekem.

2011. okt. 6. 23:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

pff te párod elfelejtette a tiédet???

fiú vagy vagy lány?

sajnálom :(

2011. okt. 6. 23:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi a párommal 2 éve vagyunk együtt viszont egyszer egyszer mindketten elfelejtettük egymásét. Pontosabban tudtuk, hogy mikor van, csak arról feledkeztünk ma hogy hopp ma van a párom szülinapja. Mindketten elnéztük egymásnak, mert mi is emberekből vagyunk így mi is hibázhatunk, és úgy gondolom, hogy attól, hogy nem köszönt fel még nem dől össze a világ.
2011. okt. 6. 23:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, csak az a furcsa, hogy egyetlen napra kell csak emlékeznie...
2011. okt. 6. 23:51
 4/12 anonim ***** válasza:

NEm, mivel már napokkal előtte közlöm és ujjongok mint egy dedós, továbbá ajándékot és meglepetést követelek. De én már elfelejtettem a névnapját, mivel aznap van a névnapja amikor az öcsém szülinapja, és ezért valahogy az volt bennem, h február 3. öcsinek ajándék, pipa király vok!

Szóval ez nincs összefüggésben azzal h tudom álmomból felkelve is h február 3. Hanem inkább azzal, h nem is tudom, h harmadika van, v épp lehet h azt is tudom de ezer más dolgom van és elfelejtem. Ezen kár besértődni nem nagy cucc.

2011. okt. 6. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mi pasik rohadt bénák vagyunk a dátumok megjegyzésében. Én pl. onnan értesültem tavaly, hogy szülinapom volt, hogy néhány barátnőm gratulált. Ez a "mióta vagyunk együtt" dolog is tipikusan csajos téma.

Mondjuk az tény, hogy a barátnőim szülinapját eddig mindig felírtam vagy három helyre, hogy ne felejtsem el.

2011. okt. 6. 23:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak rosszul esik. Nem azért, mert egy szülinap akkora dolog lenne, hanem azért, mert ebből kb. az jön le, hogy ennyire sz*rik rám.
2011. okt. 6. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
kárpótolt később?
2011. okt. 7. 00:13
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
szerintem pedig a te önbizalom hiányodat kivetíted az ő feledékenységére. Avagy: még nagyon fiatal vagy és tapasztalatlan a férfiak terén!
2011. okt. 7. 00:16
 9/12 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Ha nem mondom este, hogy kösz, h felköszöntöttél, eszébe se jutott volna...
2011. okt. 7. 00:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

Szerintem nyugodtan mondd meg neki(vagy ha megmondtad, akkor remek), hogy rosszul esett. Ez nem nyavalygás, teljesen természetes, hogy egy évben az ember egyszer szeretné, hogy akik szeretik, legalább felköszöntsék(és ehhez ajándék sem kell, csak két szó meg egy felkiáltójel).

2011. okt. 7. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!