Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a szülinapom (Most erre hogy reagáljak?
Én a helyedben várnék holnapig. Majd másnap kezd el mesélni neki, hogy a barátnőidtől, szüleidtől milyen jó dolgokat kaptál a születésnapodra. Aztán a reakciója után reagálnék én is..vagy rosszul..vagy jobban.
De bántana, az tuti.
Szerintem is várj holnapig.
Előfordulhat még, hogy felköszönt. Ismertem már olyat ahol a nő kifakadt, hogy nem lett felköszöntve, aztán kiderült, hogy a pasi romantikus vacsorát meg eljegyzést szervezett.
Lehet, hogy valóban elfelejtette, de biztosabb ha megvárod a holnapot.
Boldog szülinapot.
Nekem tegnap volt :)
Boldog születésnapot, te lány! :)
Ha ez vigasztal valamit, én karácsonyra nem kaptam semmit a barátomtól, ezzel a kifogással: "nem tudtam neked mit kitalálni"
Boldogat!
Én holnap odaszólék félválról, hogy "de jó, a volt osztálytársam is felköszöntött, pedig milyen rég beszéltünk". Vagy valami hasonlót.
Én biztos voltam benne, hogy az enyém el fogja felejteni, úgyhogy napokkal azelőtt szóltam neki, hogy ugye tudja, hogy szülinapom van. Abban is biztos voltam, hogy lövése sincs, mit szeretnék, szóval linken ott hagytam az orra előtt a kívánságom.
De ez én vagyok, én nem ragaszkodom a meglepetésekhez.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!