Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a szülinapom. Szerintetek hagyjam el?
A barátommal lassan két éve járunk. eddig minden oké volt köztünk,idén viszont elfelejtette a születésnapomat,pedig hétvégére esett,nem is hétköznapra mikor dolgozik. Előte héten monddta hogy készít majd tortát is, meg hogy fogok örülni az ajándékomnak. De aznap nem szólt semmit.
Helyette inkább elment a haverjaival szórakozni, én azt hittem hozza a meglepimet,de hazajött részegen.
Másnap elnézést kért mert látta hogy bajom van, meg észrevette a telómban a volt barátom sms-ét, neki bezzeg eszébe jutott. Persze ezen kiakadt.
Szerintetek mit tegyek? Ennek már közel két hónapja de egyre furcsább,kezdem unni. Beszélni nem lehet vele, jobb híján az exemmel szoktam beszélgetni msn-en.Ö legalább érdeklődik mi van velem.
Hagyjam el?
Az enyém is:))
Kissé rosszul esett, de ezért nem hagytam el.Igaz nálunk más a helyzet ő a gyermekem apja:)Dolgozott, reggel még tudta, rendelt tortát is aztán estére elfelejtette, csak akkor jött rá,hogy mi is van amikor meglátta a barátnőktől kapott ajándékokat, de akkor kis híján sírva fakadt:))
A torta másnapra maradt, én nem hagynám el ezért.
sajátomat is felejtettem már el,csak az sms-ektől,ajándékokból jöttem rá,hogy jah,most van...
párom el nem felejtette még,bár olyan volt már,hogy szolt előre,ajándék nem lesz,nincs rávalo...bár jobban örültem annak,hogy ajándék helyett velem volt egész nap:)
DE
nálatok nemhinném,hogy az ajándékhiány okoz problémát...garantálom eszedbe nem jut ajándékot hiányolni ha mondjuk veled van este,nem a haverjaival,meg figyelmes,szeretget...
szülinaptol tekints el..szeret ő téged eléggé egyébként?
Azt mondja hogy igen de egyre inkább hanyagol.
Lehet tényleg más van a képben és ezért tuskó velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!