Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a szülinapom! Nem tudom mit csináljak!?
hát figyelj, ha én annyiszor megharagudnék apámra meg anyámra ahányszor elfelejtik a szülinapom... akkor kétévente harag lenne :( mondjuk anya még csak egyszer felejtette el, amikor pont nyaraltunk közben, de apa rendszeresen :( persze nekem is nagyon rosszul esik, de tudom, hogy nekik is megvan a maguk gondja, meg előbb utóbb leesik neki. tudom, hogy nem így kéne lennie, de mostanában apának már előre szóltam, hogy mit szeretnék. egyébként 3 nap múlva lesz a szülinapom, kíváncsi vagyok, ki felejti el idén :)
jah és amúgy ha már írok, akkor boldog szülinapot!
L.19
Ajjj most emiatt miért kéne otthagynod??? Bocsánatot kért és még te is látod rajta, hogy bántja. Azt is tudod , hogy sok volt a problémája, és kiment a fejéből, persze tudom, hogy rosszul esik, de emiatt nehogy szakítsál már vele!!!
Majd biztosan kiengesztel valahogy.
Hm...hát biztos én is mérges lennék, vagy inkább csalódott, de legalább normális ,,oka,, van. Nekem névnapom van és elfelejtette, pedig semmi különösebb dolga nincs, nemhogy gondja... :( Szakítás eszembe sem jutna, de az tény, hogy nagyon rosszul esik :(
Főleg úgy, hogy még az ,,ismerkedős fázisba,, - mikor még nem jártunk - én voltam az első aki felköszöntötte névnapjára és születésnapjára is. Bár sokszor mondják, hogy a pasik feledékenyek, de még nincs vége a napnak, hát hátha eszébe jut, hogy hoppá ma van a névnapod (nem várok én semmit, semmi ajándékot, még csak egy csokit sem,csak eme két szót (na jó lehet 3is - kiegészítve valami személyessel :P )boldog névnapot......(vagy valakinek születésnapot :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!