Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a párod elfelejtette a szülinapodat?
Figyelt kérdés
Nekem ez azért furcsa, mert ha engem álmomból felkeltenek, akkor is megmondom, hogy mikor van a szülinapja.
Nekem ebből az jött le, hogy neki kevésbé vagyok fontos, mint ő nekem.
2011. okt. 6. 23:44
11/12 anonim válasza:
Az én pasim tavaly tudta hogy szülinapom van, és a haverjával volt. Kértem hogy jöjjön haza, mert senki nem ér rám és elég rossz érzés egyedül ülni a tv előtt. Erre közölte hogy ne ugráltassam. A legjobb az egészben, hogy azóta kb. minden haverjának és családtagjának hatalmas partyt csapott, és hetekkel előtte azt hallgattam hogy milyen ajándékot vesz, stb. (én nem kaptam semmit). Ez már majdnem egy éve volt, és lehet hogy hülye hozzáállás ha már ennyit lehúztunk együtt azóta, de ha idén is így viselkedik, akkor szakítok vele. Nyugodtan essen rosszul neked is. 23L
12/12 anonim válasza:
komolytalan pali, rúgd segbe..
alap, hogy ha valakit szeretek, akkor minimum hogy a szülinapot, valentin napot megünneplem
gyere baba, én emlékszek az ilyen dolgokra :)
F26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!