Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a barátom a valentin napot?
Figyelt kérdés
Nem is hívott még ma fel, nem is találkoztunk, eddig nem volt nap, hogy min telón ne beszéltünk volna. gondoltam majd hív. felhívjam? dedós kérdés, de akkor is valentin nap van. 25l2011. febr. 14. 21:54
1/17 anonim válasza:
Lehet nem is tudja mi az a Valentin nap, mivel ez egy mesterségesen gerjesztett baromság. De hogy neked 25 évesen ilyen problémád van... nőj fel.
2/17 anonim válasza:
szerintem te is felhívhatod! lehet nagyon sok dolga volt ma és kiment a fejéből, de biztos jól esne neki, ha felhívnád. ;)
3/17 A kérdező kommentje:
de én küldtem neki tegnap egy sms-t. ma kapcsolta be délután a telefont, kaptam az értesitést, hogy megkapta. még kérdés is volt bent, de nem valentin nappal kapcsolatban. mindig vissza szokott irni, de most még azt sem. kaptam a kézbesítést és ennyi. én ezt nem értem.
használati útmutató? :)
2011. febr. 14. 22:00
4/17 anonim válasza:
Azon nem gondolkoztál még, hogy lehet egy szuper meglepetést szervez neked????
5/17 A kérdező kommentje:
:) amikor már pizsibe vagyok és ágyból írok? biztató, de nem hiszem, azért köszi :(
2011. febr. 14. 22:04
6/17 anonim válasza:
talan csak valami ajandekkal probal meglepni,aminek az atadasa 1 kis idobeli tolodassal meg fog tortenni.Lehet hogy nem tud felhicni ( lemerult telo,nincs feltoltve )
7/17 A kérdező kommentje:
írtam neki, hogy neked is boldog valentin napot... de kézbesítést sem kaptam, ki van kapcsolva, szóval remélem igazatok van. annak tényleg nagyon örülnék! :)
2011. febr. 14. 22:13
8/17 anonim válasza:
Nem tudom mi ennyire különleges ebben a valentin napban. Arról szól hogy az emberek zsebéből kicsalják a nehezen megszerzett pénzt. Ha elfelejti a férfi akkor meg egyből rinyáltok. Nők...
9/17 A kérdező kommentje:
miért, nekünk nőknek nem lehet semmi sem fontos mi? nem örültök annak, ha legalább odabüfögitek, hogy legyen egy boldog valentin napod? nehezetekre esik ennyivel kifejezni azt, hogy szerettek? inkább itt osztjátok az észt? gratulálok, férfiak...
2011. febr. 14. 22:18
10/17 anonim válasza:
Alap esetben nem kell rá külön nap hogy bizonyítsam a nőnek a szeretetem(legalább is én így gondolom). Ennyi erővel minden nap vehetnénk egymásnak egy plüssmacit(ami a szekrény alján köt ki) vagy egy csokor virágot( ami 3 napon belül elhervad). Nem értem mi ebben a különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!